Schalke Frankfurttan 1 Puanı Zor Aldı: 3-3 - Son Dakika
Spor

Schalke Frankfurttan 1 Puanı Zor Aldı: 3-3

Schalke Frankfurttan 1 Puanı Zor Aldı: 3-3

7 maçtır galibiyet yüzü görmeyen E. Frankfurt, son haftaların formda ekibi Schalke ile karşılaşmasından 3-3 beraberlikle ayrıldı.

23.11.2013 18:45  Güncelleme: 19:09

Eintracht Frankfurt 3-2 Schalke

7 maçtır galibiyet yüzü görmeyen E. Frankfurt, son haftaların formda ekibi Schalke'yi konuk etti.

Maça iyi bir başlangıç yapan Schalke, 14. dakikada Flum'un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra Joel Matip sahneye çıktığı ve konuk ekibi 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca ilk 45 dakika Schalke'nin 20'lık üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıda ise işler tersine döndü. İlk yarıda kendi kalesine bir gol atan Flum, 56. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak farkı bire indirdi: 1-2. Bu golden sadece 5 dakika sonra sahneye çıkan Joselu, Schalke ağlarını havalandırarak skoru 2-2'ye getirdi. Ev sahibi takımın atakları bundan sonra da kesilmedi. 68. dakikada Joselu, bir kez daha topu ağlarla buluşturdu ve Frankfurt'u 3-2 öne geçirdi. Bu golden sonra Schalke beraberlik için ataklarını sıklaştırdı ve 86. dakikada gelişen konuk ekip atağında Höwedes skora yeniden eşitliği getirdi: 3-3. Sonraki dakikalarda iki takımın da çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Frankfurt bu sonuçla ligdeki puanını 11'e yükseltirken, Schalke de puanını 21 yaptı.

Hertha Berlin 0-1 Bayer Leverkusen

Bundesliga'nın iki iyi futbol oynayan ekibi karşı karşıya geldi.

Karşılıklı pozisyonlarla geçen ilk 15 dakikadan sonra Leverkusen oyunda ağırlığını hissettirmeye başladı. 28. dakikada gelişen bir konuk ekip atağında Hegeler'in ara pasında topla buluşa Kiessling, güzel bir vuruşları ağları havalandırdı ve Bayer Leverkusen'i 1-0 öne geçirdi. Sonraki dakikalarda da sonuç değişmeyince ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda ise Hertha Berlin oyunda dengeyi kurmayı başardı. Özellikle 60. dakikadan sonra pozisyonlar bulmaya başlayan ev sahibi ekip, Hosogai ve Skjelbred ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 85'te Tolga Ciğerci'nin ortasında Ramos'un kafa vuruşu da direğin yanından çıkınca karşılaşma Leverkusen'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Bu galibiyetle Bayer Leverkusen puanını 31'e yükselterek 2. sırada yerini sağlamlaştırdı. Hertha Berlin ise 18 puanda kaldı.

Bundesliga'da aynı saatte başlayan diğer mücadelelerde ise şu skorlar alındı:

Augsburg 2-0 Hoffenheim

Braunschweig 0-1 Freiburg

Nürnberg 1-1 Wolfsburg

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Schalke Frankfurttan 1 Puanı Zor Aldı: 3-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement