Selçuk Şahin: İbrahim Çelikkol, Nişanlımı Kolundan Tutunca Kızdım - Son Dakika
Spor

Selçuk Şahin: İbrahim Çelikkol, Nişanlımı Kolundan Tutunca Kızdım

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, oyuncu İbrahim Çelikkol ile yaşadığı tartışma için, "Nişanlımı kolundan tuttuğunu görünce çok sinirlendim ve müdahale ettim." dedi.

08.01.2015 09:56  Güncelleme: 09:58

Fenerbahçe'nin emektar futbolcusu Selçuk Şahin, oyuncu İbrahim Çelikkol ile yaşadığı tartışma için, "Nişanlımı kolundan tuttuğunu görünce çok sinirlendim ve müdahale ettim. İbrahim Çelikkol çok sarhoştu" dedi.

TARTIŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Önceki gece nişanlısını rahatsız eden oyuncu İbrahim Çelikkol ile gerilim yaşayan Fenerbahçeli Selçuk Şahin, yaşananları tüm çıplaklığıyla anlattı. Gece kulübü çıkışında Selçuk'un, nişanlısı Emel Demiryürek'e çarptığı iddia edilen oyuncu İbrahim Çelikkol'la tartıştığı iddia edilmişti.

"NİŞANLIMIN KOLUNDAN TUTUNCA..."

Yaşanan tatsızlıkla ilgili Selçuk Şahin yakınlarına olayı şöyle anlattı: "Emel ile mekandan çıkıyorduk. El ele yürüyorduk. Bir ara taksiye binmek için çok kısa bir süre öne çıktım. O anda aşırı sarhoş olan İbrahim Çelikkol nişanlımın kolundan tutup onu kendine çekmiş ve Emel'e bir şeyler söylemiş. Bir anda döndüm ve nişanlımın rahatsız edildiğini gördüm. Bunun üzerine çok sinirlendim ve oraya doğru hızlıca hareket ettim. Güvenlikler araya girdi ve İbrahim Çelikkol olay yerinden kaçtı. Tüm yaşananlar bundan ibaret."

Selçuk Şahin: İbrahim Çelikkol, Nişanlımı Kolundan Tutunca Kızdım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Selçuk Şahin: İbrahim Çelikkol, Nişanlımı Kolundan Tutunca Kızdım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • hop de: örnek al caner örnek helal olsun de selçuka 10 0 Yanıtla
  • şikeci fener: selçuk haklı 9 0 Yanıtla
  • musa: selçuk haklı yanında gezdiriyorsan koruyacaksın 8 0 Yanıtla
  • Burdan : Ibo sopayi hak ediyor selcukta ediyor o baska 6 1 Yanıtla
  • Vdtgng: Katılıyorum pose 6 0 Yanıtla
  • xxxx: eeeeee top dünyası sen tanıdıgının eski nisanlıyla nisanlanirsan millette senin nisanlinin kolundan tutarr etme bulma dunyasi selcuk kardeş 5 1 Yanıtla
  • Cem: Allahtan kolundan tutmuş 4 1 Yanıtla
  • Rıdvan yıldırım: su testisi su yolunda kırılır 5 0 Yanıtla
  • ersal: yok birde öpseydi bari. . :)) yok bölye bi sacmalik. . nisanlini göturucek baska yer bulamadinmi bir de milli yildizdiyorlar böle krolara. . itis kakis zaten o tarz eylence mekanlari. . . yok nisanlisini arabaya bindirmis gelmismismis. . poff yani. . ibrahim capkin olabilir delikanli adam ama kimsenin karisina kizina bakicak kadar ahlahsiz degildir. . dikkat ettimde bu ara herkes. . Ibrahim celikkol üstüne oynuyor. . iyi prim yapiyor tabi 3 1 Yanıtla

Advertisement