Şike Davasında Flaş Gelişme! - Son Dakika
Spor

Şike Davasında Flaş Gelişme!

Şike Davasında Flaş Gelişme!

Trabzonspor 14 Şubat'da başlayan şike davasına müdahil olma kararı aldı.

10.04.2012 15:47  Güncelleme: 16:03

Trabzonspor Yönetimi 'Futbolda Şike Davası'na müdahil olarak katılmaya karar verdi. Bordo-mavili yöneticilerin bunun için gerekli başvuruları yaptığı öğrenildi.

ŞİKE DAVASINDA ŞOK İDDİA

Şike davası sanıklarından menajer Mithat Halis, şike davası ile ilgili bomba iddialarda bulundu.

Şike davası sanıklarından menajer Mithat Halis, şike davasının, Fenerbahçe'yi 'temizleme' ve özellikle de Başkan Aziz Yıldırım'ı uzaklaştırma operasyonu olduğunu savunuyor. Halis ayrıca, Quaresma ve Guti ile ilgili çok çarpıcı ifadeler de kullandı.

Şike davasında Trabzonspor lehine teşvik girişimlerinde bulunmakla suçlanan menajer Mithat Halis, geçen ayın sonunda görülen davanın duruşmalarında verdiği ifadeyle dikkatleri üzerine çekti.

Radikal gazetesinden Kenan Başaran'a konuşan ve savcı Mehmet Berk'in, kendisini, ifadesini almadan sanık konumuna soktuğunu söyleyen Halis, "Şikeden yargılanmayı onuruma yediremiyorum. Siyasetten karşınızda olmaya hazırım ama şikeden değil" demişti. Halis, Berk'in ifadesini alması halinde özellikle futbolun ekonomik yapısına dair bildiklerini anlatacağını söyledi.

Halis, ihalenin olduğu yerde temizlik olmayacağını savunarak FIFA ve UEFA ihalelerinin de davalara konu olduğunu kaydetti. Halis, 3 Temmuz operasyonu başladığında bunu futbolun geneline yönelik bir operasyon olduğunu sandığını ve bunun için gerekirse 3-4 ay yatmayı bile göze aldığını söylüyor. Ancak şike davasının Fenerbahçe'ye ve Aziz Yıldırım'a karşı bir operasyon olduğunu savunan Halis, bu işin arkasında da siyasi iradenin olduğunu iddia ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şike Davasında Flaş Gelişme! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement