Simon Kjaer Kendinden Emin! - Son Dakika
Spor

Simon Kjaer Kendinden Emin!

Simon Kjaer Kendinden Emin!

Fenerbahçe forması giyen Simon Kjaer, milli takım kariyeri hakkında ülkesi Danimarka'da açıklamalarda bulundu.

30.03.2016 12:42

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Fenerbahçe forması giyen Simon Kjaer, milli takım kariyeri hakkında ülkesi Danimarka'da açıklamalarda bulundu.

Morten Olsen'in istifasının ardından Age Hareide'nin göreve gelmesi ile forma şansı sallantıda olacağı konuşulan deneyimli oyuncu, her yeni teknik adam ile değişimler yaşandığını ve bu sürecin normal olduğunu savundu.

Kjaer, "Aslında bu sonuç takım için olumlu bir şey. Kora kor mücadelenin yaşanması ve yeni bir sistem yaratılıyor olması herkes için iyi bir şey. İnsanların oynanan oyundan zevk alması için yaşanması gereken, sağlıklı bir süreç" ifadelerini kullandı.

Bireysel anlamda elinden gelenin en iyisini yapacağını ve forması için savaşacağını belirten Kjaer, kendisi için herhangi bir problem öngörmediğini ve nihahi kararın teknik direktöre ait olduğunu söyledi.

Başarılı futbolcu, "Agger ile yanyana birçok maça çıktık. Yeni bir teknik direktör göreve geldiğinde farklı şeyler der. Bu çok normal. Bence yapmalı da zaten. Ortada bir problem göremiyorum. Ben elimden gelenin en iyi yaparım ve formam için mücadele ederim. Ancak neticede sahaya kimin çıkacağına karar verecek tek kişi teknik direktördür" şeklinde konuştu.

Milli takım forması altında 56 maça çıkan Simon Kjaer, yeni teknik direktör Age Hareide yönetiminde Daniel Agger, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard, Erik Sviatchenko, Jores Okore'dan oluşan 5 kişilik stoper grubu ile forma rekabetine girecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Simon Kjaer Kendinden Emin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement