Sinan Beşiktaş'ın Şampiyonluğuna Katkı Sağlamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Sinan Beşiktaş'ın Şampiyonluğuna Katkı Sağlamak İstiyor

Sinan Beşiktaş\'ın Şampiyonluğuna Katkı Sağlamak İstiyor

Beşiktaş'ın yeni transferi Sinan Kurumuş, İnegöl Beşiktaş Futbol Okulu öğrencileri ile söyleşi de biraraya gelerek, siyah-beyazlı takıma transferine kadar uzanan futbol başarılarını paylaştı.

30.12.2012 19:05

Beşiktaş'ın yeni transferi Sinan Kurumuş, İnegöl Beşiktaş Futbol Okulu öğrencileri ile söyleşi de biraraya gelerek, siyah-beyazlı takıma transferine kadar uzanan futbol başarılarını paylaştı. Kurumuş, Beşiktaş'taki hedefinin ise siyah-beyazlı takımın şampiyonluğuna katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Beşiktaş Futbol Okulu öğrencilerini ziyaret eden Sinan Kurumuş, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerden gelen 'Beşiktaş'a gitmek nasıl bir duygu?' sorusunu cevaplayan Sinan, "Beşiktaş her futbolcunun hayal ettiği bir kulüp. 3 büyük takımdan biri. Samet Aybaba'nın gençlere verdiği önem ortadadır. Bunun için Beşiktaş'a gitmek mükemmel bir duygu. Beşiktaş' gittiğim için mutluyum" dedi.

"11 TAKIMDAN TEKLİF GELDİ"

Bir öğrencinin "Hangi takımlardan teklif aldın?" sorusuna değerlendiren Kurumuş, "Bana 11 takımdan teklif geldi. Antalyaspor, Gaziantep, Göztepe, Adana Demir, Antep Büyükşehir, İstanbul Büyükşehir, Karabük takımların teklif geldi ancak gönlümde yatan takımı seçtim. Samet Aybaba'nın gençlere önem veriyor. Bursaspor'da Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'i çıkardı. Gençlere önem veriyor ve oynatıyor. Beşiktaş'a gitmemde ki en büyük etken Samet Aybaba'dır" diye konuştu.

"HEDEFİM BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUĞUNA KATKI SAĞLAMAK"

Beşiktaş'da kalıcı olmayı hedeflediğini ifade eden Kurumuş, "Beşiktaş'a gitmekle iş bitmiyor. Önemli olan kalıcı olmaktır. Beşiktaş'ta iyi işlere imza atabilmektir. Beşiktaş'ın şampiyonluğuna katkı sağlayabilmektir. Bunları yapmayı düşünüyorum. Hedeflerim bunlar. Ardından milli takıma hizmet etmek istiyorum" dedi.

Sinan Kurumuş'a ziyaretinde dolayı teşekkür eden Beşiktaş Futbol Okulu Koordinatörü Erkan Nari ise, "Bugün bizi kırmayarak kamp öncesi futbol okulumuzu ziyaret eden Sinan Kurumuş kardeşimize teşekkür ediyorum. Biz bugüne kadar bizimle olan öğrenci velilerine 'çocuğunuzu kesin futbolcu yapacağız' demedik. Beşiktaş forması giyip maça çıkmadan Beşiktaş'a öğrenci verdik de demeyeceğiz. İlk olarak sporun ahlakını, arkadaşlık ortamında paylaşımını, aktif iyi bir insan olmasını sağlamak için çalışacağımızı söyledik ve bu programla çalışmalara başladık. Böyle de devam ediyoruz. Ama artık Samet hocamızın da gelmesiyle altyapıya ve gençlere daha çok önem veren bir kulüp konumuna gelinmiştir. Sinan'da bize bu yolda ışık olacaktır. Artık bütün altyapı da oynayan ve Beşiktaş'ın okullarında futbol eğitimi alan öğrenciler yeteneklerini sergiledikleri ve ahlaklı sporcular oldukları sürece Beşiktaş'ın kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bilecekler. Çalışmalarına ona göre devam edecekler. Bizde Bursa merkez ve ilçeleri dahil tek Beşiktaş Futbol Okulu olarak çalışmalarımız artık bu yöndedir. İnegöl'ün futbolcu potansiyeli olduğunu herkes biliyor. Bizde bu potansiyelde yetenekli kardeşlerimiz gerekli altyapı eğitimlerini verdikten sonra kademe kademe çok sevdikleri futbolcu mesleğine nail olmaları için çalışacağımızı belirtmek isterim" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sinan Beşiktaş'ın Şampiyonluğuna Katkı Sağlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement