Sivasspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Sivasspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Sivasspor\'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Sağ bek oyuncusu Dereli: "İnşallah bu sezon taraftarlarımıza hep beraber güzel bir Sivasspor izlettirmek istiyoruz. Özellikle ilk haftalara iyi bir şekilde girmek, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

07.08.2013 14:07

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un sağ bek oyuncusu Abdurrahman Dereli, "İnşallah bu sezon taraftarlarımıza hep beraber güzel bir Sivasspor izlettirmek istiyoruz. Özellikle ilk haftalara iyi bir şekilde girmek, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Kırmızı-beyazlı ekip yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana hafif sakatlıkları nedeniyle dinlendirilen Uğur Akdemir ile Ziya Erdal katılmazken Murat Akça takımdan ayrı çalıştı.

İdmanın ilk bölümünde koşu ve ısınma, açma-germe hareketleri yapan futbolculara kondisyon ağırlıklı program uygulandı.

Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular mini turnuva maçı oynadı. Turnuvada forma giyen Carlos'un takımı mağlup olurken, kazanan takım sevinç gösterisi yaptı.

Kaleci antrenörü Murat Göksu, takımdan ayrı çalışan kaleciler arasında topu direğe vurma yarışması düzenledi. Yarışmayı kazanan Korcan Çelikay'ın, ceza vermesi üzerine diğer kaleciler Milan Borjan ve Nihat Şahin, Carlos'un elini öptü.

-Kaleci Nihat sordu, Abdurrahman cevapladı

Antrenman sonrasında Abdurrahman Dereli ile röportaj yapmak isteyen basın mensuplarının elinden mikrofonları alan kaleci Nihat Şahin, takım arkadaşına sorular yöneltti.

Şahin'in, hazırlık kampını değerlendirmesini istediği Dereli, "Antrenmanlar iyi geçiyor, hazırlık kampı dönemindeyiz. Gelecek haftalarda antrenman tempolarının biraz daha düşeceğini düşünüyoruz" dedi.

Taraftarların ve halkın bayramını kutlayan Dereli, yeni sezona iyi başlangıç yapmak istediklerini ve hazırlıklarını bu yönde sürdürdüklerini dile getirdi.

Dereli, "İnşallah bu sezon taraftarlarımıza hep beraber güzel bir Sivasspor izlettirmek istiyoruz. Özellikle ilk haftalara iyi bir şekilde girmek, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Haftasonu Kasımpaşa ile hazırlık maçı oynayacaklarını da anımsatan Dereli, "Hazırlık maçında eksikliklerimizi göreceğiz ve lige en iyi şekilde hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Şahin'in, ligin ilk haftasında Kayserispor ile oynayacaklarını ve her iki kulüp arasındaki maçların Anadolu derbisi havaasında geçtiğini belirtmesi üzerine Dereli, "Atmosferi farklı olan maçlar, bir rekabet var. Tabiki kazanmak isteyen taraf biz olacağız ve ona göre hazırlıklarımızı en üst seviyede yapıp o maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement