Snowboard Ustaları Hünerlerini Konuşturdu - Son Dakika
Spor

Snowboard Ustaları Hünerlerini Konuşturdu

Snowboard Ustaları Hünerlerini Konuşturdu

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Uludağ'da düzenlenen snowboard yarışmasında 208 sporcu Türkiye Şampiyonası'na katılmak için ter döktü.

10.02.2012 15:52

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Uludağ'da düzenlenen snowboard yarışmasında 208 sporcu Türkiye Şampiyonası'na katılmak için ter döktü. Her türlü güvenlik tedbirinin alındığı turnuvada sakatlanan sporculara sağlık ekipleri hemen müdahale etti.

Türkiye Kayak Federasyonu'nun Uludağ'da tertiplediği snowboard etap yarışmasında 5 farklı kategoride 208 sporcu en kısa sürede bitiş noktasına varmak için gayret sarf etti. İki gün sürecek yarışma paralel büyük slalom kategorisinde yapılıyor. 450 metrelik Osman Yüce pistinde yapılan yarışmada sporcular snowboardda hünerlerini sergiledi.

Erzurum'da geçtiğimiz aylarda antrenman sırasında hayatını kaybeden Aslı Nemutlu isimli sporcunun kayak camiasını yasa boğduğunu belirten Federasyon Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Öz, "Hiçbir eksikliğimiz yok. Alınan tedbirler dört dörtlük. Turnuvada dereceye giren sporcularımız Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanacak. Kayak sporunun yaygınlaşması için çalışıyoruz. Federasyon olarak sporculara desteğimiz sürecek" dedi.

Pistte güvenlik tedbirlerinin günler öncesinden alındığını dile getiren Öz, yarışmada şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ifade etti.

Büyük, gençler, çocuk-1, çocuk-2 ve minikler olmak üzere turnuvanın 5 kategoriden oluştuğunu söyleyen Turnuva Başhakemi Selahattin Alptekin, "208 sporcu katıldı turnuvaya. Hiçbir aksaklık olmadan tamamlamak istiyoruz. 112 ekipleri ve jandarma ekipleri turnuva için pist kenarında hazır bekliyor" diye konuştu.

Yarım kilometrelik pisti en hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışan sporcular hünerlerini sergiledi. Yarışta hafif sakatlanan sporculara 112 ekipleri müdahale etti. Jandarma turnuva boyunca yarışmada güvenliği sağladı. Turnuva yarın sona erecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Snowboard Ustaları Hünerlerini Konuşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement