Sözkesen: "Güven Tazeledik" - Son Dakika
Spor

Sözkesen: "Güven Tazeledik"

Sözkesen: "Güven Tazeledik"

Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, "Tepecikspor galibiyeti ile güven tazelediğimizi düşünüyoruz" dedi.

06.11.2012 11:33

Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, "Tepecikspor galibiyeti ile güven tazelediğimizi düşünüyoruz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Ünye Şehir Stadı'nda oynanan ve Ünyespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ardından konuşan Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, Ünyespor'un Tepecik karşısında maçın başında geriye düşmesine rağmen gerçek gücünü ortaya koyarak maçı galibiyetle tamamladığını söyledi.

Ünyespor'un sahada dirayetli, güçlü, ne istediğini bilen ve zevk veren bir takım görünümünde olduğunu ifade eden Sözkesen, "Çok erken yediğimiz gol, tüm oyun planını alt üst etti. Oyunun genelinde ciddi mücadele vererek, kusursuz oynadık. Güven açısından galibiyete ihtiyacımız vardı. Futbolcuların kendine özgüveni çok önemli. Tepecikspor karşısında 1-0 geriye düştükten sonra 2-1 galip gelmek çok güzel. Bu galibiyetle güven tazelediğimizi düşünüyoruz" Diye konuştu.

Ünyespor'da takım kaptanı olarak görev yapan Serhat Karakayalar'ın kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak yöneltilen soruyu da cevaplandıran Sözkesen, "Kendisiyle çalışmayı düşünmediğim için yönetimden bunu ben rica ettim. Ünyespor formasını layıkıyla terleten, görev sorumluluğundan kaçmayan insanlara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Ünyespor'un her geçen gün daha iyi futbol ortaya koyduğuna ve form grafiğinin giderek yükseldiğine işaret eden Teknik Direktör Sözkesen, " Ünyespor'un sistemi ve oynadığı tarzı bellidir. Bu sistem dahilinde oyuncular her hafta değişebilir. Antrenmanda hepsi yüzde 100 özveriyle çalışan futbolculara sahibiz. Sezon başından beri zamana ihtiyacımız vardı. Bu galibiyetle güven tazelediğimizi düşünüyoruz. Bundan sonraki maçlarda çok daha farklı bir Ünyespor olabilir. Ünyespor da artık hedef Turgutluspor maçı" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sözkesen: 'Güven Tazeledik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement