Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyesporlu futbolcular, sabah antrenmanı sonrası tesislerde toplanıp, başkan Rüşan Uzunoğlu ile vedalaşarak, bir haftalık tatile çıktılar.

28.12.2012 16:31

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyesporlu futbolcular, sabah antrenmanı sonrası tesislerde toplanıp, başkan Rüşan Uzunoğlu ile vedalaşarak, bir haftalık tatile çıktılar.

Denizli Belediyespor'da devre arası tatili resmen başladı. Tatil öncesi son antrenman Kınıklı Altyapı Tesisleri'nde yapıldı. Teknik direktör Adnan Erkan yönetiminde yapılan antrenman koşu ile başladı. İdman 6'ya 3 oyunla devam etti. Antrenmanın ardından tesislerde toplanan kırmızı-beyazlı futbolcular, öğle yemeğinden sonra Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile vedalaşarak tatile çıktılar.

Teknik heyetin de hazır bulunduğu vedalaşmada, futbolcularla kısa bir konuşma yapan Başkan Rüşan Uzunoğlu, "Tatilde iyice dinlenin. Kafanız rahat olsun. 2. yarı öncesinde moral motivasyon olarak en üst seviyede olmanız gerekli. Çünkü yoğun bir çalışma dönemi sizleri bekliyor. Ailelerinize selamlarımı söyleyin. Maçlarda desteklerini yine bekliyoruz. Hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım. Yeni bir yıl, yeni umutlar demek. Denizli Belediyespor'u yeni yılda, sizlerinde katkılarıyla daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bunun için hep beraber çalışacağız. Bizler, yönetim kurulundaki arkadaşlarla her zaman olduğu gibi geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerden de aynı özveriyi bekliyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Uzunoğlu ile tek tek vedalaşan futbolcular, bir haftalık tatile çıktılar. 3 Ocak 2013 Perşembe günü toplanacak olan kırmızı-beyazlılar, bir hafta Denizli'de çalıştıktan sonra Antalya'da kampa girecekler. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement