Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Bayrampaşa karşılaşmasından mutlak puanla dönmek istediklerini söyledi.

01.02.2013 18:05

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Bayrampaşa karşılaşmasından mutlak puanla dönmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 19. hafta maçında Bayrampaşaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Adnan Erkan, sezonun 2. yarısına şanssız başladıklarını ve Kırklarelispor karşısında kaybedilen 3 puanın yanı sıra, bazı önemli oyuncuların cezalı duruma düşmesiyle, Bayrampaşa maçı öncesinde zor durumda kaldıklarını, ancak geniş kadroları sayesinde bu sorunu çözeceklerini söyledi. Hedeflerini Bayrampaşa maçından mutlak suretle puanla dönmek olduğunu kaydeden Erkan, hafta boyunca yaptıkları çalışmalarda oyun planını buna göre yaptıklarını açıkladı. Kırmızı Beyazlıları İstanbul deplasmanında Başkan Rüşan Uzunoğlu ile Başkan Yardımcıları Akın Celik ve Mehmet Teke'nin yanı sıra yönetim kurulu üyesi İhsan Altaş yalnız bırakmayacak. Pazar günü saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Manisa Bölgesi Hakemlerinden Tolga Kadaz, İ.Çağlar Uyarcan, Cem Yoldaş ve Erdinç Kırıcı hakem dörtlüsü yönetecek Sakat oldukları için Hüseyin ve Samet'in yanı sıra kart cezalısı olan Emrah ve Ömer İstanbul'a götürülmediler. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement