Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Özcan Kızıltan, ligin ilk devresini 32 puanla tamamlayarak, ligin üst sıralarına sağlam bir şekilde tutunmak istediklerini söyledi.

19.12.2013 15:25

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Özcan Kızıltan, ligin ilk devresini 32 puanla tamamlayarak, ligin üst sıralarına sağlam bir şekilde tutunmak istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Kızıltan, Giresunspor maçını kazanıp iç sahada yaşadıkları şansızlığı kırmak istediklerini belirtti.

Özcan Kızıltan, zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, zirve yarışını sürdürmek istediklerini dile getirerek, "Tabi zor bir maç. Sezon başından beri kendi sahamızda maalesef çok puan kaybettik. Sahamızda daha az puan kaybetseydik, şu anda lider olma şansımız bile vardı. Bir kere bunu kırmak için kendi saha ve taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz. İlk yarıyı 32 puanla kapatıp, üst sıralara sağlam bir şekilde tutunmak istiyoruz" diye konuştu.

Giresunspor ile ilk yarının son maçına çıkacaklarını anımsatan tecrübeli teknik adam, "Mutlak kazanılması gereken bir karşılaşma oynayacağız. Burada taraftarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Takımımızın desteğe ihtiyacı var. Çünkü kadro anlamında sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ama sahamızda ilk yarının son maçını kazanarak, ilk yarıyı hem 3 puanla hem de zirvede üst sıraya sağlam bir şekilde tutunarak, tamamlamak istiyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement