Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, yönetim olarak gelinen süreçle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını ifade ederek, “Sayın Özcan Kızıltan’ın durum değerlendirmesi sonucu takımımıza yararlı olabilme ihtimalinin kalmadığı yönündeki beyanı üzerine kendisiyle yollarımızı ayırdık” dedi.

25.12.2013 10:04

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, yönetim olarak gelinen süreçle ilgili bir değerlendirme toplantısı yaptıklarını ifade ederek, "Sayın Özcan Kızıltan'ın durum değerlendirmesi sonucu takımımıza yararlı olabilme ihtimalinin kalmadığı yönündeki beyanı üzerine kendisiyle yollarımızı ayırdık" dedi.

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Özcan Kızıltan'ın görevine son verilmesiyle ilgili açıklamada bulunan Perçin, "Kulübümüzün ilk yarı bitimi ile birlikte geldiğimiz seviyenin kritiğini yönetim olarak istişare ettik. Teknik direktör Sayın Özcan Kızıltan'ın durum değerlendirmesi sonucu Yeni Malatyasporumuza yararlı olabilme ihtimalinin kalmadığı yönündeki beyanı üzerine karşılıklı olarak alınan mutabakat sonucu yollarımız ayrılmış bulunmaktadır" diye konuştu.

Perçin, teknik direktör arayışlarına başladıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Sayın Özcan Kızıltan'a Yeni Malatyasporumuza ve Malatya futboluna sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar diliyoruz. Bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde yeni teknik direktör arayışına başlayacağız. Ayrıca takımda gidecek futbolcuların belirlenmesi ve alınması gerekli futbolcuların tespiti ile ilgili çalışmalarımızda başlamıştır." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement