Spor Toto 3. Lig 2. Grup - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, Yalıspor'a yenilmelerine rağmen rakipleriyle aralarındaki puan farkını korumalarının sevindirici olduğunu söyledi.

22.03.2012 18:53

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, Yalıspor'a yenilmelerine rağmen rakipleriyle aralarındaki puan farkını korumalarının sevindirici olduğunu söyledi.

Ceviz, yaptığı açıklamada, Yalıspor'a yenilmenin şaşkınlığı ve şokunu yaşadıklarını ifade ederek, bunu gelecek maçlarda telafi edeceklerini iddia etti.

Ligdeki liderliklerinin sürdüğünü belirten Mustafa Ceviz, şunları kaydetti:

"Bizi takip eden takımlar da mağlup oldu. Yenilmemize rağmen rakiplerimizle aramızdaki puan farkının korunması sevindirici. Takımımız ilk yarıda çok kötü bir oyun sergiledi. Ancak, ikinci yarıda oyun üstünlüğümüzü golle süsleyemedik. Bir şutumuzun gol çizgisinin içerisinden çevrilmesini hakemin görmemesi tam bir şanssızlıktı. Centilmen takım olma yolunda 3 sarı kart görmemiz ise bizi ayrıca üzdü. İki haftada 6 sarı ve 1 kırmızı kart gördük. Bunu sporcularımızın önüne koyup, değerlendireceğiz."

Ceviz, hafta sonu sahalarında oynayacakları Küçükçekmecespor maçına da 3 puan hedefiyle çıkacaklarını sözlerine ekledi.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig 2. Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement