Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Erganispor, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Yıldırım Demirören ve yönetime giren Diyarbakırlı iş adamı Edip Eren'i kutladı.

29.02.2012 13:07

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Ergani spor, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Yıldırım Demirören ve yönetime giren Diyarbakırlı iş adamı Edip Eren'i kutladı.

Erganispor Kulübü Başkanı Rıfat Yılmaz, Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Kayapınar Belediyespor'la birlikte tam destek verdikleri Demirören'in TFF Başkanı seçilmesine çok sevindiklerini belirterek, "Diyarbakır ve bölge kulüpleri olarak Demirören'i desteklediğimizi seçimden önce deklare ettik. Demirören ve ekibinin Türk futbolunu bu zorlu süreçten başarıyla çıkaracağına inanıyoruz. Yine destek verdiğimiz hemşerimiz Edip Eren'in yönetime girmesini de çok olumlu buluyoruz. Doğu ve

Güneydoğu maalesef son yıllarda görev yapan TFF yönetimleri tarafından göz ardı edildi. Üvey evlat konumuna soktular. Demirören yönetiminin hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit olacağına olan inancımız sonsuzdur" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu sırasında görüştükleri Yıldırım Demirören'e kulübün 2 projesini sunduklarını anlatan Başkan Yılmaz, bunların onaylanması halinde Erganispor'un küme düşse bile bir spor markası haline geleceğini kaydederek, "Puan cetvelinde kötü durumdayız. Belki de küme düşeceğiz. Buna elbette üzülüyoruz. Ancak günlük yaşamıyoruz, uzun vadeli düşünüyoruz. Çok güzel tesisler yaptık. Sahamızın tüm eksikleri giderildi. Kulübe gelir getirmesi için lokal, halı saha gibi yerler yaptık.

Kulüp idare binamızı bitirdik. Ancak eksiklerimiz var. Tesisleşme ve kalıcı gelir kaynaklarıyla ilgili 2 projeyi TFF'ye sunduk. Sayın Demirören ile de paylaştık ve destek istedik. Bunlar olursa Erganispor hangi lige düşerse düşsün tekrar güçlü şekilde çıkacaktır. Çünkü ilçemizde alt yapı konusunda o potansiyel var" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement