Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Kayapınar Belediyesporlu futbolculardan Emrah Metoğlu, kümede kalacaklarına inandıklarını söyledi.

11.04.2012 16:20

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Kayapınar Belediyesporlu futbolculardan Emrah Metoğlu, kümede kalacaklarına inandıklarını söyledi.

Kayapınar Belediyespor'da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Afyonkarahisarspor maçına çevrilirken Yeşil-sarılı takımın başarılı isimlerinden Emrah Metoğlu, bir çok maçta şansız puan kaybettiklerini belirterek, "Futbolcular olarak takımımızın ligde kalacağına inanıyoruz. Pazar günü deplasmanda Afyonkarahisar ile oynayacağız. Rakibimizle aramızda 5 puan fark var. Hem bunu korumak hemde başarılı bir sonuç alarak dönmek istiyoruz" dedi.

Sarı- Yeşilli kulübün futbol şube sorumlusu Adil Demir de yaptığı açıklamada, "Ligde kalan tüm maçlarımız bizim için fazlasıyla önemlidir. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızla yaptığımız toplantılarda bunu hep ele alıyoruz. Artık küme düşme korkusunu üzerimizden atmalıyız. Cumartesi

kentten ayrılacağız" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement