Stoke Çabaladı, Liverpool Zor Kazandı: 3-5 - Son Dakika
Spor

Stoke Çabaladı, Liverpool Zor Kazandı: 3-5

Stoke Çabaladı, Liverpool Zor Kazandı: 3-5

Premier Lig'de zirveye oynayan ekiplerden olan Liverpool, zorlu Stoke City deplasmanından bol gollü bir zafer çıkardı!

12.01.2014 20:15

Premier Lig'de zirve yarışının iddialı isimlerinden olan Liverpool, Stoke City deplasmanında gol düellosunun kazanan tarafı olmayı başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ekip konuk takım Liverpool oldu. Merseyside ekibinin yoğun bakısı ilk yarının henüz 5. dakikasında Ryan Shawcross'un kendi kalesine gol atmasıyla sonuçlandı ve konuk ekip 0-1 öne geçti.

32. dakikada ise sahneye Luis Suarez çıktı. Bu sezon 16. Premier Lig maçına çıkan Suarez, 21. golünü kaydetti ve farkı 2'ye çıkardı.

Ancak ilk yarıda Stoke City, yediği iki gole rağmen pes etmedi. Ev sahibi önce Liverpool'un eski golcüsü Peter Crouch ile skoru 40. dakikada 1-2'ye getirdi, ardından da ilk yarının son anlarında Charlie Adam ile skoru 2-2'ye getirdi ve ilk yarı 2-2 sona erdi.

GOLLER DEVAM ETTİ!

İkinci yarıya da hızlı başlayan Liverpool oldu. Yine baskılı bir oyun ortaya koyan Liverpool 50. dakikada Wilson'ın Sterling'i düşürmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Kaptan Steven Gerrard, meşin yuvarlağı penaltıdan ağlara yolladı ve Liverpool bir kez daha öne geçti.

71. dakikada ise sahneye bir kez daha Luis Suarez çıktı! Uruguaylı golcü sakatlıktan dönen Sturridge'in pasında topla buluştu ve kaleyi cepheden gören noktadan çektiği şutla farkı ikiye çıkaran golü attı ve toplam gol sayısını 22'ye çıkardı.

83. dakikada Jonathan Walters ile kaleyi yoklayan Stoke City, bu fırsatı değerlendiremedi, ancak Walters sadece iki dakika sonra skoru 3-4'e getiren golü kaydetti ve takımına umut verdi.

86. dakikada bir gol pozisyonuna daha giren Stoke City, Crouch'un nefis pasında Cameron'ın pozisyonu değerlendirememesiyle bu fırsatı tepti. Ardından 87. dakikada sahneye Daniel Sturridge çıktı ve skoru 3-5'e getirdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Stoke Çabaladı, Liverpool Zor Kazandı: 3-5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement