Stoke City'den Chelsea'ye Sürpriz!: 3-2 - Son Dakika
Spor

Stoke City'den Chelsea'ye Sürpriz!: 3-2

Stoke City\'den Chelsea\'ye Sürpriz!: 3-2

Premier Lig'de oynadığı son 11 maçta sadece 1 galibiyet elde eden Stoke City, zirve mücadelese veren Chelsea'yi son dakika golüyle 3-2 mağlup etmeyi başardı!

07.12.2013 19:15

Maça baskılı başlayan Chelsea'nin golü bulması da çok uzun sürmedi. 9 dakikada John Obi Mikel'in pasında Schürrle topu köşeye bıraktı ve Chelsea'yi 1-0 öne geçirdi. Sonraki dakikalarda tempo biraz düştü ve oyun genel olarak orta saha mücadelesine döndü. 42. dakikada Arnautovic'in kullandığı kornerde Chelsea savunmasından önce topa müdahale etmeyi başaran Peter Crouch skora dengeyi getirdi ve ilk 45 dakika 1-1'lik skorla sona erdi.

Stoke City ikinci yarıya da golle başladı. 50. dakikada Walters'ın pasında Ireland düzgün bir vuruşla Cech'i avladı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Ancak mavilerin bu gole yanıtı çok geçmedi. 3 dakika sonra gelişen Chelsea atağında Schürrle, ceza sahası dışında güzel bir vuruşla hem kendisinin hem de Chelsea'nin ikinci golünü kaydetti. 57. dakikada Schürrle yine tehlikeli geldi ancak şutu direkte patladı. 67. dakikada Stoke City atağında Ireland'ın vuruşunda top direğin yanından dışarı çıktı. 75. dakikada Samuel Eto'o'nun konuk ekip adına geliştirdiği ataktan da sonuç çıkmadı. Karşılaşmanın böyle bitmesi beklenirken, 90. dakikada Assaidi sahneye çıktı. Ireland'ın pasıyla ceza sahasına doğru sokulan Assaidi, güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu belirledi: 3-2!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Stoke City'den Chelsea'ye Sürpriz!: 3-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement