Serge Djiehoua, Iğdır Arasspor'a Gitti - Son Dakika
Spor

Serge Djiehoua, Iğdır Arasspor'a Gitti

Daha önce Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Fildişili 32 yaşındaki Serge Pacome Djiehoua, amatör lig ekiplerinden Iğdır Arasspor'la anlaştı.

20.01.2016 16:22  Güncelleme: 10:06

Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Iğdır Aras spor, daha önce Süper Lig'de Antalyaspor formasını giyen Fildişi Sahili'nden 32 yaşındaki Serge Pacome Djiehoua ile anlaştı. Iğdırspor'un ilk siyahi futbolcusuna havalimanında karşılama töreni düzenlendi.

TARAFTARLAR OMUZLARA ALDI

Kente ilk defa bir yabancı ve siyahi bir futbolcunun gelmesi heyecan yarattı. Uçakla Ankara'dan Iğdır'a gelen siyahi futbolcuyu havalimanında çok sayıda taraftar karşıladı. Havalimanında meşale yakan taraftarlar Serge Pacome Djiehoua'yı omuzlara alarak sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar siyahi futbolcuyu havalimanından stada kadar konvoy eşliğinde getirdi .Statta futbolcu ile fotoğraf çekilmek isteyen taraftarlar adeta birbirleri ile yarıştı. Taraftarlar "Fildişinde doğdu, Iğdır Arassporlu oldu Serge Djiehoua" diye tempo tuttu.

BAŞKAN ARAS: HAYIRLI OLSUN

Arasspor Kulüp Başkanı Hasan Aras, futbolcu Serge Pacome Djiehoua'ya gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Iğdır Aras spor olarak şampiyon olmak istediklerini anlatan Başkan Hasan Aras, yapılan transferin hayrlı olmasını diledi. Başkanla birlikte yemek yiyen Serge Pacome Djiehoua, Arasspor'ın formasını giymek için sabırsızlandığını söyledi.

Serge Djiehoua, Iğdır Arasspor\'a Gitti
Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Serge Djiehoua, Iğdır Arasspor'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Haktan: Cizrespor'da oynuyordu faşolar cizrenin adı bile zorunuza gidiyor! 38 15 Yanıtla

Advertisement