Tki Tavşanlı Linyitspor-Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor-Bucaspor Maçının Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor-Bucaspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 12.haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Bucaspor'la golsüz berabere kaldı.

17.11.2012 20:00

PTT 1. Lig'in 12. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Bucaspor'la golsüz berabere kaldı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, maçta 2 net gol pozisyonu bulmalarına rağmen Bucaspor'la 0-0 berabere kaldıklarını söyledi.

Peçenek, sahada mücadele anlamında her şeyi yaptıklarını vurgulayarak, "Rakibimiz Bucaspor, ligin genç ve dinamik ekiplerden. Bizi de yenip üst sıralara çıkmak istiyorlardı. Oyuna kontrollü başladık. İlk 35 dakikalık bölümde rakibimize hamle yaptırmadık ve iki net gol pozisyonu bulduk. Oyunun akışına baktığımızda, santrforumuz Ümit Tütünci biraz daha dikkatli olabilse 3 net gol pozisyonu daha bulabilirdik. Bu pozisyonlar ofsayt ile kesildi. Maçın devre arasında oyuncularıma iyi oynadığımızı söyledim ve oyunun inisiyatifi rakibe geçtiğinde yapmamız gerekenleri anlattım. Oyuncularım sahada mücadele anlamında gerekli her şeyi yaptı. Oyunun inisiyatifi Bucaspor'daydı ama net gol pozisyonları bulamadılar" dedi.

SAİT KARAFIRTINALAR: "OYUNUMUZDAN PEK MEMNUN DEĞİLİM"

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, oynan oyundan memnun olmadığını dile getirerek, "Futbolcularımı bir puan için kutluyorum. Oyunumuzdan pek memnun değilim. İstediğim ofansif oyunu tam anlamıyla gerçekleştiremedik. Bunda TKİ Tavşanlı Linyitspor'un üzerimize çok fazla gelmemesi de etkili oldu. Kısır bir maçtı ve 0-0 sona erdi. Bence maçın hakkı da buydu. Son dakika direğe çarpan topumuz gol olsa maçtan 3 puanla ayrılabilirdik. Önümüzde Göztepe ile karşılaşacağımız bir İzmir derbisi var. Bizim için hem puan hem de prestij anlamında zor bir maç olacak. Oyuncularım bu anlamda tamamen o maça konsantre olacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor-Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement