Tomaç: "Birlik ve Beraberliğimizi Bozmayalım" - Son Dakika
Spor

Tomaç: "Birlik ve Beraberliğimizi Bozmayalım"

Tomaç: "Birlik ve Beraberliğimizi Bozmayalım"

Samsunspor'un eski başkanlarından Hakkı Tomaç, Yelken Kulüp’te, İkinci Başkan Recep Hun, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Mehmet Bank ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile bir araya geldi.

18.02.2014 18:53

Samsunspor'un eski başkanlarından Hakkı Tomaç, Yelken Kulüp'te, İkinci Başkan Recep Hun, Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Mehmet Bank ve Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile bir araya geldi.

Bol bol Samsunspor'un konuşulduğu yemekte son günlerde yerel TV ve bir gazetede çıkan Mehmet Bank ve teknik direktör Hüseyin Kalpar arasındaki meselede gündeme geldi. Mehmet Bank, telefonla katıldığı TV programındaki sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Kulüpte görev yapan herkesin ortak paydası kesinlikle Samsunspor'dur. Kulübün menfaatleri her şeyin üzerindedir. Bırakın zarar vermeyi, verenlere de müsaade etmeyiz. Hocamızla ilgili ben kötü bir şey söylemedim. Söylemem de. O bizim hocamızdır. Biz ona güvenerek takımı emanet ettik. İşine karışmayız, karıştırmayız da. Ben de TV programında bunları söyledim. Yanlış anlaşıldım. Hocam da üzülmüş. Bakın şimdi hocamla birlikteyiz. Yolumuza devam ediyoruz. Aile içinde böyle şeyler olur. Ama düzelir. Bir sorun yok. Hocamıza güveniyoruz" dedi.

Samsunspor'un kentin takımı ve kişilerin gelip geçici olduğunu belirten teknik direktör Hüseyin Kalpar ise, "Mehmet Bank arkadaşımızın iyi niyetinden en ufak bir kuşkum yoktur. Oturup konuştuk, bir sorunumuz yok. Aksine birbirimize daha sıkı sarılacağız. Daha yapacağımız çok şey var. Hedefe ulaşmak için birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız. Hakkı Tomaç başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Eski Başkan Hakkı Tomaç, Bank ve Kalpar'a teşekkür ederek, "Ortada sorun oluşturacak bir durum yok. Konuşarak her şey halloluyor. Biz de aynısını yaptık. Güzel günler bizleri bekliyor. Takımımıza hep birlikte sahip çıkalım" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tomaç: 'Birlik ve Beraberliğimizi Bozmayalım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement