Trabzon Dev Destekle Belediye'ya Karşı - Son Dakika
Spor

Trabzon Dev Destekle Belediye'ya Karşı

Trabzon Dev Destekle Belediye\'ya Karşı

Spor Toto Süper Lig 16.

12.12.2010 10:01

Spor Toto Süper Lig 16. hafta mücadelesinde lider Trabzonspor deplasmanda İstanbul büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16:00'da başlayacak. Bülent Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşmada Muharrem Yılmaz ve Nihat Mızrak yardımcı hakem olarak görev yapacak. Maçın 4. hakemi ise Hakan Özkan.

LigTV'den canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden dakika dakika takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR KAYIP İSTEMİYOR

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor daha önce sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapattığı açıklanan Polonyalı oyuncu Glowacki haricinde diğer sakat oyuncuların düzelmesi ve kadroda yer almaları moralleri yükseltti.

Perşembe günü yapılan antrenmanda sakatlanan Serkan Balcı, İbrahima Yattara, Egemen Korkmaz, Selçuk İnan ve Giray Kaçar da İstanbul'a götürülen 21 futbolcu arasında yer aldı. Bu futbolcuların oynayabilecek durumda oldukları belirtildi.

TEK HEDEF LİDERİ DEVİRMEK

Spor Toto Süper Lig'de yarın lig lideri Trabzonspor ile karşılaşacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da hedef, 3 puan alarak kötü gidişe 'dur' demek.

Lacivert turunculu ekipte Kamil Dizar, stoperleri Kus, Barbosa, Can Arat ve Metin Depe

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Giray

Egemen

Cale

Selçuk

Colman

Engin

Jaja

Burak

Umut

İSTANBUL B.B

Hasagic

Cihan

Serhat Akyüz

Mahmut

Ekrem

Zeki

Efe

Gökhan Süzen

Holmen

İbrahim Akın

Tum

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı

SAAT: 16:00

HAKEM: Bülent Yıldırım

YAYIN: Lig TV/ Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

OLİMPİYAT'TA TRABZONSPOR

Trabzonspor, Süper Lig tarihinde B.Belediyespor ile Atatürk Olimpiyat stadında oynadığı 3 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı. Ayrıca iki takım arasında Süper Lig'de toplamda oynanan 6 maçın 4'ünü Trabzonspor kazanırken, 2 maç berabere bitti ve B.Belediyespor hiç galibiyet alamadı.

2007-08 sezonunda oynanan iki maçı da 2-1 kazanan Trabzonspor, 2008-09 sezonunda deplasmanda oynadığı maçta sahadan 4-0 galip ayrılmış evindeki karşılaşmada ise rakibiyle 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor geçen sezonun 5.haftasında ise B.Belediyespor'u deplasmanda 6-1 yenmiş sahasında ise rakibiyle golsüz berabere kalmıştı. İki takım arasında oynanan 6 maçta 14 gol atan Trabzonspor'a karşı B.Belediyespor 3 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzon Dev Destekle Belediye'ya Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement