Trabzonspor Belkalem'i Borsaya Bildirdi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Belkalem'i Borsaya Bildirdi

Trabzonspor Belkalem\'i Borsaya Bildirdi

Trabzonspor, Watford'da forma giyen Essaid Belkalem ile transfer görüşmeleri yaptığını borsaya bildirdi.

31.07.2014 16:31

Trabzonspor Kulübü, İngiltere'nin Watford Kulübü'nde forma giyen Essaid Belkalem ile transfer görüşmeleri yaptığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Essaid Belkalem'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" ifadesine yer verildi.

Cezayirli oyuncu Belkalem'in kariyeri bir süredir sıradışı şekilde sürüyor. 2006'da altyapısında oynadığı Kabylie takımında 2008 yılında profesyonel olan oyuncu 2013 yılına kadar takımıyla çıktığı 83 maçta 5 gol attı. Granada tarafından o sezonun sonunda 5 yıllığına transfer edilen Belkalem resmi maça çıkmadan İngiltere'nin Watford takımına kiralandı. Sene boyunca 8 maça çıkan ancak gol atamayan savunma oyuncusunu satın alma seçeneğiyle kiralayan Watford bu şansını kullandı ve oyuncuyu transfer etti. Watford'un oyuncusu olduktan sonra henüz resmi maç oynamamış olan Belkalem şimdi Trabzonspor yolunda.

Oyuncu 2014 Dünya Kupası'nda o dönem başında Vahid Halilodzic'in olduğu Cezayir Milli takımında yer aldı ve 3 maçta forma giydi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor Belkalem'i Borsaya Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement