Trabzonspor -Liverpool Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor -Liverpool Maçından Notlar

Trabzonspor -Liverpool Maçından Notlar

UEFA Avrupa Ligi Play -Off Turu Rövanşında Trabzonspor ile Liverpool Arasında Yapılan Maça, Bordo -Mavili Taraftarlar Yoğun İlgi Gösterdi.

26.08.2010 20:50

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Trabzonspor ile Liverpool arasında yapılan maça, bordo-mavili taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Maçtan kısa bir süre önce yağmur yağışının başlamasına karşın Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerini dolduran yaklaşık 20 bin dolayında bordo-mavili taraftarlar, ellerindeki Trabzonspor bayraklarıyla takımlarını destekledi.

Misafir tribünde de yaklaşık 50 dolayında İngiliz taraftar, kendilerine ayrılan bölümden maçı izleyerek takımlarını yalnız bırakmadı.

-TRABZONSPOR'DA UMUT BULUT VE GLOWACKİ YOK-

Trabzonspor'da, dün Toulouse FC takımından transfer teklifi alan ancak bordo-mavili takımın satmayı düşünmediği Umut Bulut ile sakatlığı bulunan Polonyalı oyuncu Glowacki maç kadrosunda yer almadı.

Dün teknik direktör Şenol Güneş'e 'sakatım' diyerek oynamak istemediği bildirilen Umut Bulut'un yerine Burak Yılmaz ilk 11'de görev yaparken Glowacki'nin yerine ise Giray forma giydi.

Engin Baytar da uzun süren sakatlığının ardından 18 kişilik maç kadrosuna alındı.

-LİVERPOOL CEPHESİ-

Liverpool'da kaptan Steven Gerrard, İspanyol forvet Fernando Torres ile Javier Mascherano, Daniel Agger ve Maxi Rodriguez, maç kadrosunda yer almadı.

Teknik direktör Roy Hodgson, İngiltere'de 1-0 biten ilk maçta golü atan Ryan Babel'i ise yedek soyundurdu. İlk maçta oyuna sonradan giren golcü oyuncu Ngog ise ilk 11'de görev aldı.

-34 YIL SONRA HÜSEYİN AVNİ AKER'DE-

Liverpool takımı, 34 yıl sonra Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir karşılaşmaya çıktı. Bordo-mavililer, 1976-77 sezonunda Trabzon'da yaptığı maçı 1-0 kaybetmişti.

34 yıl önce Liverpool'u 1-0 yenen kadroda yer alan oyuncular protokol tribünde yer alarak maçı izlediler. Statta tek tek anons edilen oyuncular büyük alkış aldı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, maç öncesi Liverpool ve UEFA temsilcisi ile müsabakayı takip edecek yabancı basın mensuplarına kulüpte bulunanan Marina Restaurant'ta bir yemekte ağırlarken, Trabzonsporlu taraftarlar da karşılaşma öncesi İngiliz taraftarlara kale arkası tribünü önünde çiçek verdiler.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor -Liverpool Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement