Trabzonspor Üç Koldan Saldırıyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Üç Koldan Saldırıyor

Trabzonspor Üç Koldan Saldırıyor

Trabzonspor transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

27.08.2011 14:02

Trabzonspor transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Bir taraftan lig için alternatif oyuncular aranırken, bir taraftan da Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmanın peşinde olan yöneticiler, bir yandan da menajerlerle boğuşuyor.

Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılacak olan Trabzonspor'da maddi kaynakların 4–5 kat artmasının ardından transfer çalışmalarına hız verİLdi. Bir taraftan Türkiye'de kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarını hızlandıran yönetim, bir taraftan da Şampiyonlar Ligi için yıldız oyuncu peşine düştü. Sıcak paranın kokusunu alan menajerler ise, kulübün kapısını aşındırmaya başladı. Menajerlerden gelen telefonlardan bunalan bordo mavili yöneticilerin, teknik direktör Şenol Güneş ile koordineli olarak transfer çalışmasını yürüttüğü belirtildi.

KOMBİNE SATIŞLARI BAŞKAN ŞENER'İ SEVİNDİRDİ

Başkan Sadri Şener, 5 Eylül'de sona erecek olan transfer sezonuna kadar, kadroyu güçlendirmek için gereken her şeyi yapacaklarını belirterek, "Araya bayram tatili girecek ama biz yine boş durmayacağız. Bu süreçte de görüşmelerimize devam edeceğiz. Zaten transfer yapacaktık ancak şimdi daha iddialı transferler yapabiliriz" dedi. Şener, kombine satışlarının artmasıyla ilgili olarak ise, "Taraftarlarımız bizi her ortamda destekliyordu. Şimdi ki destekleri Şampiyonlar Ligi heyecanının katılmasıyla daha da arttı. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacağımız maçlarda büyük bir taraftar desteğine sahip olacağız" dedi. Bu arada Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun kapasitesi 650 koltuk daha eklenerek, 24 bin 760'a çıkartıldı.

ŞENOL GÜNEŞ, İLK TAKVİYEYİ SAVUNMAYA İSTİYOR

Menajerlerin bugüne kadar kulübe 20'ye yakın farklı ismi önerdiği belirtilirken, yönetimin bu isimlerin çoğunu görüşmeden elediği vurgulandı. Trabzonspor'un yabancı olarak ilgilendiği isimler arasında Valencia'dan Ricardo Costa, Manchester City'den Santa Cruz ve Fenerbahçeli eski futbolcu Yobo'nun da bulunduğu öğrenildi. Bu isimler dışında da çok geniş bir transfer listesine sahip olan bordo mavililer, öncelikli takviyeyi sol ayaklı bir stoper alarak yapmayı planlıyor. Şenol Güneş'in, ısrarla savunmaya takviye istediği, savunmaya yapılacak takviyenin ardından diğer bölgeler için arayışların yoğunlaşabileceği vurgulandı.

TrabzonSPOR'DAN 2 HAZIRLIK MAÇI

Trabzonspor yeni sezon öncesi hazırlıklarına da son sürat devam edecek. Bordo mavililer ilk olarak 1 Eylül'de Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor'la deplasmanda sezon açılış maçında karşılaşacak. Ardından da 4 Eylül'de Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un sezon açılış maçı için Rize'ye gidecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, her iki maçta da tüm futbolcularına şans verip lig öncesi takımın son durumunu görme şansı bulacak.

SAPARA, SESTAK VE ÖZGÜR ÇEK İÇİN GERİ SAYIM

Bu arada transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren bordo mavililer Ankaragücü'nden üç oyuncuyla temas halinde. Yabancı olarak Sestak ve Sapara, yerlilerden ise Özgür Çek ile görüşen Trabzonspor'un, Ankaragücü'nün satması durumunda bu üç oyuncudan en az ikisini transfer edebileceği belirtildi.

Başkan Sadri Şener, "Bu oyuncular serbest dahi kalsa biz Ankaragücü ile sorun yaşamamak adına yine kulüpleriyle görüşüp onay alırız. Biz etik kurallar neyi gerektirir çok iyi biliriz" dedi.

FUTBOLCULAR SEVİNDİRİLECEK

Öte yandan futbolcuların sezon başı alacaklarının büyük bir bölümünü ödeyen Trabzonspor yönetim kurulu, oyunculara bir jest daha yapmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nden gelen parayla mevcut oyunculara yine ödeme yapılacağı ve lig öncesi oyunculara moral verileceği belirtildi. Bu arada yeni sezon öncesi verilecek olan deplasman ve iç saha galibiyet primlerinin de teknik direktör Şenol Güneş ile konuşulduktan sonra karara bağlanacağı ifade edildi.

YES - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Üç Koldan Saldırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement