Trabzonspor'un Yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu Oldu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu Oldu

Trabzonspor'un bugün gerçekleşen kongresinde yeni başkan, Ahmet Ağaoğlu oldu. Açılan 16 sandık sonrası Ahmet Ağaoğlu 1238 oy alırken Metin Kaya 211 oyda kaldı.

08.04.2018 18:36  Güncelleme: 20:10

Son dakika! Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu! Yeni başkanını seçmek için sandığa giden Trabzonspor'da 16 sandıkta kullanılan oyların sayımı 17:00'da başladı. 7. sandık sonunda 870 oya ulaşan Ahmet Ağaoğlu'nun Metin Kaya'yı geride bırakarak Trabzonspor'un yeni başkanı olması kesinleşti.

Trabzonspor'un Yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu Oldu

KONGREYE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİLER

Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, başkan adaylarının konuşmaların ardından kongre divan başkanı İlhami Algan'ın anonsuyla 11:45'te başlayan oy kullanma işlemi 17:00 itibarıyla sona erdi. Genel kurulda oy verme işlemi için sabah erken saatlerden itibaren Hayri Gür Spor Salonu'na geldiği gözlenen üyeler, kongreye büyük ilgi gösterdi.

BAŞKANLIK ARALIK'A KADAR

Bordo-mavililerde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda yeni yönetim kurulunun görev süresi, aralık ayına kadar olacak.

Açılan 16 sandık sonrası resmi olmayan sonuçlara göre Ahmet Ağaoğlu 1238 oy alırken Metin Kaya 211 oyda kaldı.

Trabzonspor'un Yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu Oldu

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Ahmet Ağaoğlu, 73'üncü Olağanüstü Genel Kurul'un sona ermesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, görevi devraldıkları Muharrem Usta ve yönetim kuruluna yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve "Yarıştığımız Metin Kaya ve Levent Sekman beyefendiye de teşekkür ediyorum. Trabzonspor için var gücümüzle çalışırken onların desteğini de arkamızda göreceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"GÜZEL GÜNLER ÖNÜMÜZDE"

Tüm gün dinledikleri kulübün 50'nci yıl marşındaki gibi güzel günlerinin önlerinde olduğunu söyleyen Ağaoğlu, "Bu güzel günleri inşallah hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde göreceğiz. Biz biriz, biz Trabzonspor'uz, bu şehre tutkunuz. Bordo maviye vurgunuz, Trabzonspor'a sevdalıyız. İşimiz hiç kolay değil biliyorum ama sizlerle birlikte aşamayacağımız engel, yapamayacağımız hiçbir şey yok. Umudumuzun bittiği yerde hırsımız bitmeyecek. İnşallah Trabzonsporumuzu hep birlikte el ele omuz omuza görmek istediğimiz yerin en üstüne götüreceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmanın ardından yeni yönetim kurulu basın mensuplarına poz verdi.

Trabzonspor\'un Yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu Oldu

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Yeni Başkanı Ahmet Ağaoğlu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Dost: Sorumluluk yok bir yaptırım yok. Al ceketini çek git. Ne hesap soran var nede bir laf söyleyen ne ala memleket. Kulübü borç batağına sok kendi reklamını yap egolarını tatmin et ve çek git. 3 0 Yanıtla
  • FB : Hayırlı olsun 2 0 Yanıtla
  • sdfdgrt: aynı ali ağaoğlu abisimi ne 1 0 Yanıtla
  • Rakkalı: Chpli birisi geldi tipden yoksun arap düşmanı 0 0 Yanıtla
  • DÜZCELİ CEMAL SERT: trabzon sıpora hayırli ve üğrlü olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement