Turgut Doğan Şahin İdmana Çıkmazsa Ankaragücü Noterden İhtar Çekecek - Son Dakika
Spor

Turgut Doğan Şahin İdmana Çıkmazsa Ankaragücü Noterden İhtar Çekecek

Turgut Doğan Şahin İdmana Çıkmazsa Ankaragücü Noterden İhtar Çekecek

Transferi yılan hikayesine dönen Turgut Doğan Şahin, Ankara'ya döndü.

12.01.2012 23:45

Transferi yılan hikayesine dönen Turgut Doğan Şahin, Ankara'ya döndü. Ankaragücü yönetimi, futbolcu yarın takımla beraber idmana katılmadığı taktirde noterden zabıt tutturacak.

Busaspor ile görüşen Turgut Doğan Şahin'in anlaşma yapmasına rağmen çıkan pürüzler nedeniyle bu anlaşmayı iptal ettiği ve Ankara'ya döndüğü belirtildi. Ankaragücü Yönetiminde büyük çatlak yaratan genç yıldızın imzası krize dönüştü. Turgut Doğan Şahin'in, bu akşam Başkent'te Gaziantepsporlu yetkililerle bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bu gelişmeler üzerine açıklama yaptı. Kutlu, "Ben defalardır söylüyorum ve herkese açıkladım. Turgut Doğan Şahin'in değerini bulmadan satılmasına karşıyım. Buna rağmen satılırsa alınan paranın kuruşu kuruşuna takipçisi olacağım" dedi. Turgut Doğan Şahin'in Gaziantep'e transfer görüşmeleri sırasında, Başkent temsilcisinin başkanı Sami Altınyuva'nın, Güneydoğu ekibinden aldığı çeklerden 650 bin Liralık çeki tahsil ettiği, diğer 650 bin Liralık çeki de iade ettiği iddialar gündeme gelmişti. İddialar, sarı-lacivertli kulüpte şok etkisi yaratmış ve Başkan Sami Altınyuva'nın imza yetkisi yönetim kurulu kararıyla alınmıştı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Turgut Doğan Şahin İdmana Çıkmazsa Ankaragücü Noterden İhtar Çekecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement