Turgutluspor, Yenilginin Telafisi Peşinde - Son Dakika
Spor

Turgutluspor, Yenilginin Telafisi Peşinde

Turgutluspor, Yenilginin Telafisi Peşinde

Turgutluspor Teknik Direktörü Basatemur: "Kartalspor maçında alınan yenilgiyi unutturmak için Giresunspor karşısında mutlaka 3 puan almamız gerekiyor"

05.11.2013 18:16

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor'un teknik direktörü Burhanettin Basatemur, "Kartalspor maçında alınan yenilgiyi unutturmak için Giresunspor karşısında mutlaka 3 puan almamız gerekiyor" dedi.

Burhanettin Basatemur, gazetecilere açıklamasında, kupa maçında Antalyaspor'a karşı oynadıkları güzel futbolu, Kartalspor karşısında yenileyemeyince sahadan 2-0 mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Sahalarında karşılaşacakları Giresunspor maçının hazırlıklarına başladıklarını belirten Basatemur, "Kartalspor maçında alınan yenilgiyi unutturmak için Giresunspor karşısında mutlaka 3 puan almamız gerekiyor" dedi.

Kırmızı-siyahlı takımda, Kartalspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Hasan Engin'in yanı sıra sakatlıkları süren Özkan, Mehmet Albayrak ve Mehmet Ali'nin dışında eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bu arada, pazar günü oynanacak maçın biletlerinin, kapalı tribünde 2, açık tribünde 1 lira olarak belirlendiği bildirildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Turgutluspor, Yenilginin Telafisi Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement