U-15'in Kralı Polisgücü Oldu - Son Dakika
Spor

U-15'in Kralı Polisgücü Oldu

U-15\'in Kralı Polisgücü Oldu

Yalova U-15 Liginin final maçında Polisgücü ile Acarspor karşı karşıya geldi.

10.03.2014 13:51

Yalova U-15 Liginin final maçında Polisgücü ile Acarspor karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynanan ve nefeslerin tutularak izlenildiği maçı Polisgücü penaltı atışları sonrasında 7-5 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Lacivert-turuncu ekip ilk yarıyı 3-0 önde tamamlarken, ikinci yarıda sarı-lacivertliler skoru 3-3'e getirirken, şampiyonu penaltı atışları tayin etti. Yalova U-15 Ligi finalinde Polisgücü ile Acarspor kozlarını paylaştı. Karşılaşmaya lacivert-turuncu ekip çok hızlı başlayarak 9. dakikada Yaşar ile 11. dakikada ise Murat'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Polisgücü 23. dakikada Muzaffer ile farkı açarken soyunma odasına 3-0'lık avantajlı skorla gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Acarspor fırtınası esti. Sarı lacivertliler 50. dakikada Nurettin'in golüyle farkı 2'ye indirirken skoru 3-1'e getirdi. Bulduğu golle umutlanan Acarspor 60'da Safa Can ile skoru 3-2'ye taşıdı ve beraberlik için umutlandı. Karşılaşmada dakikalar 70'i gösterdiğinde Polisgücü defansının ofsayt diye duraksadığı topa hareketlenen Ömer, kaleci Özcan'ı avlayarak skoru 3-3'e getirirken maç bu skorla sona erdi.

Şampiyonu belirlemek için geçilen seri penaltı atışlarında rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Polisgücü şampiyonluğunu ilan etti. Polisgücü'ne şampiyonluk kupasını ve Acarspor'a da ikincilik kupasını Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel verdi. Lacivert-turuncu ekip 12 Martta start alacak Türkiye Şampiyonası'nda Yalova'yı Sakarya'da temsil edecek. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor U-15'in Kralı Polisgücü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement