UEFA Pro Lisans Kursu Belek'te Başladı - Son Dakika
Spor

UEFA Pro Lisans Kursu Belek'te Başladı

UEFA Pro Lisans Kursu Belek\'te Başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 'UEFA Pro Lisans Kursu' Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'ndeki Gloria Golf Resort Otel'de başladı.

31.05.2012 12:02

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 'UEFA Pro Lisans Kursu' Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'ndeki Gloria Golf Resort Otel'de başladı. Kursa, Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Tayfur Havutcu gibi ünlü teknik direktörler de katılıyor.

9 Haziran'a kadar sürecek kursun ilk gününde TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, "İşimiz liderlik" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda TFF'nin eğitim anlayışı, bu alandaki çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi veren Kafkas, günümüzde antrenörleri bekleyen zorluklar ile ilgili tespitleri de aktardı.

Pratik ve teorik derslerden oluşan kursta Ömer Kaner, Muammer Birdal, Tuna Güneysu, Niyazi Eniseler, Warner Mickler, Ümit Kesim, Burçin Keskin ve Neşe Toktaş eğitmen olarak görev alıyor. UEFA gözlemcisi Erich Rutemoeller'in de hazır bulunduğu UEFA Pro Lisans Kursu'na; Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Cihat Arslan, Ergün Penbe, Faruk Korkmaz, Hakan Kutlu, Levent Şahin, Mehmet Altıparmak, Mehmet Özdilek, Mutlu Topçu, Osman Özköylü, Rahim Zafer, Soner Tolungüç, Tayfur Havutçu, Ümit Özat ve Zafer Turan kursiyer olarak katılıyor. - Antalya/ Serik

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor UEFA Pro Lisans Kursu Belek'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement