Ünlülerin Dortmund-Bayern Maçı Görüşleri - Son Dakika
Spor

Ünlülerin Dortmund-Bayern Maçı Görüşleri

Ünlülerin Dortmund-Bayern Maçı Görüşleri

Almanya Bundesliga'da bu hafta oynanacak B. Dortmund-Bayern Münih karşılaşması öncesi Alman medyası ünlülerin derbi tahminlerini yayınladı.

22.11.2013 20:16

Haftanın maçı: Dortmund-Bayern

Bundesliga'da 13. haftanın en önemli karşılaşması Almanya'da olduğu kadar tüm dünyanın da dikkatlerini üzerine çekecek olan Borussia Dortmund- Bayern Münih kapışması. Lig lideri ile takipçisi arasında Cumartesi saat 19: 30'da başlayacak bu dev karşılaşma öncesi Almanya'da ünlü isimler derbi tahminleri yaptı.

İşte bu tahminlerden bazıları;

Franz Beckenbauer: (B.Münih Onursal Başkanı)Eğer Bayern kazanırsa fark 7 puana çıkacak. Bu oldukça büyük bir fark. Bayern'in bu farkın kapanmasına izin vereceğini sanmam. 7 puan yolun yarısını tamamlamak demek.

Matthias Sammer: (Bayern Sportif Direktörü) Sportif açında bakıldığında Dortmund'un sakatları tabii ki problem yaratır. Ama buna rağmen taktik olarak baktığınızda Dortmund çok müthiş bir hücum gücüne sahip. Bunu Süper Kupa'da gösterdiler. Biz taktik olarak daha değişik oynamalıyız. Çünkü Dortmundlu oyuncular bu dezavantajlı durumdan dolayı çok daha fazla mücadele edecekler bu da bizim için daha tehlikeli.

Lothar Matthaeus: (Eski milli futbolcu) Futbolsever olarak Dortmund'un kazanmasını diliyorum. Çünkü o zaman lig heyecanını korur. Borsussia Dortmund her zaman için Bayern'i yenebilecek kapasiteye sahip.

Christoph Daum: (Bursaspor TD) Tabii ki Dortmund'un kazanmasını umuyorum ki lige yeniden heyecan gelsin. Bayern Münih'in sıra dışı takımını gününde olursan yenebilirsin.

Guido Buchwald: (Eski milli futbolcu) Bence her iki takım da bu kaşrılaşmada birbirine denk. Ben açık ve bol gollü bir maç olmasını istiyorum.

Lars Bender: (Leverkusen) Kardeşim Dortmund'da oynadığı için tabii ki Dortmund'a şans diliyorum. Herkes bu maça odaklandı. Umarım herkesin beklediği güzellikte bir karşılaşma olur.

Thomas Doll: (Eski milli futbolcu) Bayern'i yenebilmek için çok iyi bir günde olmak gerekiyor. Çok müthiş bir maç olmasını umuyorum. Her sonuca açık bir karşılaşma.

Ulf Kirsten: (Eski milli futbolcu) Bayern Münih'in arayı açacağını düşünüyorum. Ligdeki heyecanın sürmesi için Dortmund'un puan alması iyi olurdu.

Mario Basler: (Eski milli futbolcu) Dortmund için Bayern ile arayı kapatmak adına bir şans. Ancak sonuçta Bayern nasıl olsa şampiyon olacak.

Karl-Heinz Riedle: (Eski milli futbolcu) Maçın favorisi yok. Karşılıklı her sonuca açık bir müsabaka olacaktır. Borussia Dortmund için iyi bitmesini diliyorum. Dortmund Bayern'i yenebilecek tek takım.

Olaf Thon: (Eski milli futbolcu) Dortmund'un kazanmasını umuyorum, ki lig heyecanını korusun. İki takımın aynı dengede olduğunu düşünüyorum.

Günter Netzer: (Eski milli futbolcu, yorumcu) Dortmund'un şu andaki koşulları kazanma şansını azalttı. Yine de kazanmasını mümkün görüyorum. Eğer yeterli kalite olmasa bile karakter ve mücadele ortaya koyarak bir şeyler yapılabilir.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ünlülerin Dortmund-Bayern Maçı Görüşleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement