Valencia 7 No'lu Formayı Neden Bıraktı? - Son Dakika
Spor

Valencia 7 No'lu Formayı Neden Bıraktı?

Valencia 7 No\'lu Formayı Neden Bıraktı?

Antonio Valencia, Manchester United'da birçok efsanevi isim tarafından giyilen 7 numaralı formayı neden bıraktığına açıklık getirdi.

24.12.2013 20:45

Manchester United'ın yetenekli yıldızı Antonio Valencia, kulübün efsane 7 numarasının kendisine uğursuz geldiğini belirterek eski 25 numaralı formasına geri döndü.

Kırmızı şeytanlarda bir sembol haline gelen 7 numaralıyı formayı daha önce Eric Cantona, David Beckham ve Cristiano Ronaldo sırtına geçirmişti.

Kendisine ise 7 numaralı formanın şanssızlık getirdiğini düşünen Valencia, "Buraya ilk geldiğimde 25 numaralı formayı almış ve gayet iyi maçlar çıkarmıştım. Şimdi 'Neden tekrar eski numarama dönmüyorum ki?' sorusu geldi." şeklinde konuştu.

İnsanların aklına yanlış düşünceler gelmesinden çekinen 28 yaşındaki futbolcu, "Umarım bu kararım yanlış anlaşılmaz. Sanki 7 numaralı formanın altında ezilmişim gibi bir kanı oluşmasını istemiyorum. Geçen sezon birkaç kez sakatlık geçirdim ve form tutmakta oldukça zorlandım. Bu sene bambaşka olacağıma söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Valencia 7 No'lu Formayı Neden Bıraktı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement