Verona Geriden Geldi: 3-2 - Son Dakika
Spor

Verona Geriden Geldi: 3-2

Verona Geriden Geldi: 3-2

Bir zamanların İtalyan devi, Verona deplasmanından üç puanla döndü ve yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.

20.10.2013 17:59

VERONA 3-2 PARMA

Ev sahibi ilk yarıya oldukça baskılı başladı ve henüz 9. dakikada Fabrizio Cacciatore ile 1-0 öne geçti.

Ancak konuk ekip Parma bu golün hemen ardından yoğun bir baskı oluşturmaya başladı ve ilk yarının geri kalan 35 dakikasında daha etkili oynayan taraf oldu. İyi oyunun faydalarını skora yansıtmayı başaran konuk ekip 19. dakikada Marco Parolo ile skora 1-1'lik dengeyi getirdi.

25. dakikada ise sahneye Antonio Cassano çıktı ve durumu 1-2'ye getiren golü kaydetti. İlk yarının geri kalanı da Parma kontrolünde geçti ve konuk ekip devreye önde girdi.

İkinci yarıda da Verona hızlı ve baskılı bir başlangıç yaptı.

Yoğun baskısını sürdürmeyi ve sabitlemeyi başaran ev sahibi ekip, 60. dakikada Iturbe'nin düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen Jorginho, penaltıyı 61. dakikada gole çevirdi ve skora 2-2'lik dengeyi getiren golü kaydetti.

Verona, ikinci yarıdaki üstün oyununu korumayı başardı ve baskısının sonucunda bir kez daha penaltı elde etti. Topun başına bir kez daha geçen Jorginho, 88. dakikada topu ağlara yollamayı başardı ve skoru 3-2 Verona lehine getiren golü attı.

Karşılaşmanın geri kalanında başka gol olmayınca maç 3-2 sona erdi. Parma 9 puanla 13. sırada kalırken, Verona 16 puanla 4. sıraya yükseldi.

LIVORNO 1-2 SAMPDORIA

Ev sahibi ekip ilk yarıda evinde yokları oynadı. Ligde şu ana kadar üç puanla tanışmayı başaramamış olan Sampdoria ise beklenmedik şekilde daha etkili oynayan taraf oldu.

İlk devre boyunca kale önüne iyi gelen ancak atakları değerlendirmeyi başaramayan konuk takım, golünü de 19. dakikada penaltıdan attı. Penaltı atışını gole çeviren isimse Eder Citadin Martins oldu.

İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci devrede ise oyun daha çok orta sahada geçti ve iki ekip de topa hakim olmak için yoğun bir mücadele ortaya koydu.

Sampdoria 71. dakikada Pozzi ile net bir fırsat yakaladı, ancak golcü oyuncu topu kaleciye nişanladı.

Livorno maçın son 10 dakikasında beraberlik için bastırmaya başladı ve üst üste uygun pozisyonlar yakaladı.

Bu pozisyonlardan 90. dakikada Luca Siligardi çok iyi yararlandı ve skora dengeyi getiren golü kaydetti.

Ancak konuk takım son dakikada golü yemesine rağmen pes etmedi! 90+2'de penaltı kazanan Sampdoria'da topun başına geçen Pozzi, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve maçın sonucunu belirledi!

Böylece Sampdoria Serie A'da üç puanla tanışmayı başardı, Livorno ise 14. sıradaki yerinde kaldı.

Bugün saat 16.00'da başlayan diğer Serie A karşılaşmalarının sonuçları ise şu şekilde;

Genoa 2-1 Chievo

Sassuolo 2-1 Bologna

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Verona Geriden Geldi: 3-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement