Voleybol 2.ve 3.lig Kulüpleri İstişare Toplantısı İzmir'de Yapıldı - Son Dakika
Spor

Voleybol 2.ve 3.lig Kulüpleri İstişare Toplantısı İzmir'de Yapıldı

Voleybol 2.ve 3.lig Kulüpleri İstişare Toplantısı İzmir\'de Yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol 2.ve3.Voleybol Ligi Kulüpleri istişare toplantısı İzmir'de yapıldı.

15.06.2012 15:01

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol 2.ve3. Voleybol Ligi Kulüpleri istişare toplantısı İzmir'de yapıldı.

Toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Başkan Vekili Ersin Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Geza Dologh, Genel Sekreter Dr. Sinem Mavili, Danışma Kurulu Üyesi Recep Nurtanış ile İkinci ve Üçüncü Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Toplantıda, geçtiğimiz sezonun değerlendirmesi yapılırken, gelecek sezon statüleri görüşüldü.

Kulüp temsilcilerinin görüş ve önerileri alındığı toplantının sonunda .

Başkan Karabıyık, istişare toplantısının başlangıcında bir sunu ile Türkiye Voleybol Federasyonunun faaliyetlerini, geçen yıllara oranla gelişimini anlattı. Takım sayısının % 100, maç sayısının % 250 arttığını anlatan Karabıyık; maç yayınları, basında voleybol, voleyboltv, voleybol maçlarının yazılı ve görsel basındaki reklam değeri karşılıkları konularında ayrıntılı sayısal bilgiler verdi.

Başkan Karabıyık, Türkiye Voleybol Federasyonu olarak cezaları teşhir etmeyi tercih etmediklerini, ancak bu durumun ceza vermedikleri anlamına gelmemesi gerektiğini belirterek, "Sporda şiddet konusunda çok hassasız. Bu sorunun çözülmesinde herkes sorumludur. Üzerlerimize düşen görevi yerine getirir, kanunu iyi uygularsak, Fenerbahçe ile Galatasaray seyircileri aynı salonda maç izleyebilir." diye konuştu.

Hangi takımın iddaa kuponlarında yer alacağına Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Inteltek firmasının yetkisinde olduğunu ifade etti.

Toplantıda 3.Ligden 2.Lig'e yükselme statüsü ilgili kararın toplantıya katılamayan diğer kulüplerin görüşlerinin alınmasından sonra karara bağlanacak. Önerilen iki statü aşağıdaki statülerden biri olacak.

Buna göre, Üçüncü Lig A, B, C ve D olmak üzere dört grupta 12'şer takımla oynanacak.

Birinci öneriye göre dört grubun birincileri İkinci Lige yükselecek.

İkinci görüşe göre dört gruptan birinci ve ikinciler iki grupta final etabı oynayacak. İlk iki sırayı alan dört takım İkinci Lige yükselecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybol 2.ve 3.lig Kulüpleri İstişare Toplantısı İzmir'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement