Yakamoz Derneği Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Spor

Yakamoz Derneği Üyeleri İftarda Buluştu

Yakamoz Derneği Üyeleri İftarda Buluştu

Yakamoz Derneği Üyeleri dün akşam iftar yemeğinde buluştu.

03.07.2014 11:33

Yakamoz Derneği Üyeleri dün akşam iftar yemeğinde buluştu. Dernek başkanı, TFF Üst Klasman Gözlemcisi ve Hakemler Derneği Başkanı Serdar Çakır, derneğin genel olarak çocukların eğitim ihtiyaçlarını gidermek amacında olduğunu söyledi.

Yakamoz Derneği Üyeleri dün akşam Ataşehir'de bir otelde iftar yemeğinde buluştu. Dernek başkanı TFF Üst Klasman Gözlemcisi ve Hakemler Derneği Başkanı Serdar Çakır önderliğinde düzenlenen yemekte, üyelerden Hakem Süleyman Abay da iftar yemeğinde yer alanlar arasındaydı.

TFF Üst Klasman Gözlemcisi ve Hakemler Derneği Başkanı Serdar Çakır, İHA'ya yaptığı özel açıklamada Yakamoz Derneği'nin 7. yılını kutladığını hatırlatarak, "Toplum içerisinde ben de yardım etmek istiyorum diyen gönüllülerin yardımlarını, normal standardın altında olan ailelere ulaştırıyoruz. Genel olarak çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarını gidermekteyiz. Bilhassa Kars'ta bir okulun yapımını üstlenmiş bir derneğiz. Yakın zamanda dost devletlerde yaşanan üzücü olaylar, ülkemizde yaşadığımız Soma faciası gibi durumlar sonunda derneğimiz yeni başlayacak eğitim sezonunda ve oradaki hayatını kaybetmiş ailelerin çocuklarına da yardım etmek amacındayız" diye konuştu.

Yakamoz Derneği Başkan Yardımcısı Ayşen Yılmaz ise derneklerinin bir köprü görevi üstlendiğini ifade ederek, "Veren elden alıp ihtiyacı olana götürüyoruz. Elimizden geldiğince bütün gönüllülere ulaşıp, onları ihtiyacı olanlara ulaştırıyoruz. Bunun başında da eğitim geliyor. Şu an 110 çocuğumuza destek sağlıyoruz ve bunu da yükseltmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yakamoz Derneği kurucusu iş adamı Fethi Yılmaz, 7 yıl önce bir Ramazan günü derneği kurduklarını belirterek, "Biz Ramazan iftarlarını yıl dönümümüz olarak görüyoruz. Bizim derneğimiz aslında amatör bir dernek. Çevremizde dostlarımızla bu işi yapmak istiyoruz. Onlar da yardım ederken, dokunarak yardım etsin istiyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yakamoz Derneği Üyeleri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement