Yanal O Konuda Futbolcularını Uyardı! - Son Dakika
Spor

Yanal O Konuda Futbolcularını Uyardı!

Yanal O Konuda Futbolcularını Uyardı!

Spor Toto Süper Lig'de son iki hafta kayıplar yaşayan Trabzonspor Avrupa Kupaları'na katılma mücadelesinde deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

12.05.2017 19:15

Teknik direktör Ersun Yanal rakibin ligin son sırasında yer almasının futbolcularını rehavete sürüklemesinden endişe ediyor.

Tecrübeli teknik adam, futbolcularıyla yaptığı konuşmada rakibi hafife almamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yanal, defansta Uğur Demirok'un kart cezalısı olması nedeniyle Adanaspor karşılaşmasında savunmada zorunlu değişikliğe gidecek. Deneyimli teknik adamın Uğur'un yokluğunda savunmada Medjani'ye forma vermesi bekleniyor.

Yanal'ın ayrıca Kayserispor maçında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan ve tedavisinin ardından takıma dönen Okay Yokuşlu'ya da bu maçta şans tanıyabileceği öğrenildi.

Bordo mavili takımda 5 futbolcu sarı kart cezası sınırında yer alıyor. Bordo mavili takımda 3'er sarı kartı bulunan Mustafa, Aytaç, Onazi, Bero ile Rodallega, Adanaspor maçında oynayıp sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ligin 32'inci haftasındaki Medipol Başakşehir maçında görev yapamayacak.

Trabzonspor ligde Adanaspor ile deplasmanda oynadığı son 11 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo mavililer bu sezon da deplasmanda oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

Ligde dış sahada 26, iç sahada ise 22 puan toplayarak 48 puanla 5. sırada yer alan bordo-mavililer, Adana'da deplasmandaki yenilmezlik serisini 8'e çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

En son deplasman yenilgisini 146 gün önce ligin 15. haftasındaki Medipol Başakşehir maçında 1-0'lık sonuçla alan bordo-mavililer, son 7 dış saha maçında 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan toplamayı başardı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Yanal O Konuda Futbolcularını Uyardı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement