Yıldırım'ın Avukatı: Şampiyonlar Ligi İçin Başvuracağız - Son Dakika
Spor

Yıldırım'ın Avukatı: Şampiyonlar Ligi İçin Başvuracağız

Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, "UEFA'nın kararını gözden geçirmesi için başvuruda bulunacağız." dedi.

23.06.2014 21:48

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin "yeniden yargılama" kararı vermesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davasında yeniden yargılanacak olmasını değerlendiren Bayraktar, bu karar sonrasında telefon dinlemelerinin delil olarak değerlendirilemeyeceğini ifade etti. Bayraktar ayrıca Şampiyonlar Ligi'ne katılım için UEFA'ya da başvuruda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

İşte Bayraktar'ın açıklaması;

"HAK YERİNİ BULDU"

"İstanbul'da yargılama yapılırken mahkemenin olağan dışı bir mahkeme olduğunu, ses kayıtlarının bizim tarafımızdan da incelenmesi gerektiğini defalarca söyledik. Ama bunlar dikkate alnımamıştı. Yargıtay da bunları dikkate almadan kararı onadı. Böylece hak yerini buldu. Çok geç de olsa yapılan yargılama ve üzerinde durulan delillerin hukuk tarafından doğrulanmadığı tespit edildi"

"ORTADA DELİL YOK"

"Bundan sonra mahkeme bir gün verecek. Duruşma günü tespit edecek. Duruşma gününde yeniden yetki meselesi ortaya konabilir. Spor mahkemesi ya da Ağır Ceza Mahkemesi olabilir. En önemlisi şu. Telefon kayıtlarını hukuka uygun kabul etmediğiniz zaman, ki mahkeme bu kararıyla kabul etmediğini söyledi. Böylecek delil ortadan kalkacak. Delil yok."

"BAŞVURUDA BULUNACAĞIZ"

"3 Temmuz'da başlayan süreçte esas deliller telefon konuşmalarıydı. Başka bir şey değildi. Ama en önemli delili mahkeme telefon konuşması kabul etti. Telefon konuşmalarını İstanbul Ağır Ceza Mahkmesi şu an delil olarak kabul etmediğinde, onları dosyadan çıkartırsanız geriye bir şey kalmıyor. Fenerbahçe davasında geçerli delilin olmadığını, tek bir delilin bulunmadığını mahkeme ileride tespit edecek. Bu da bir gerçek."

"Avrupa'da UEFA'nın kararını bundan sonra yeniden gözden geçirmesi için ve Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin avukatları olarak başvuruda bulunacağız."

Yıldırım\'ın Avukatı: Şampiyonlar Ligi İçin Başvuracağız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yıldırım'ın Avukatı: Şampiyonlar Ligi İçin Başvuracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Gürhan TUNALI: Ulan mal mal yorum yapmayın, Türk yargısı adaletli ve yeniden yargılama için bir karar aldı. Sizin Türk yargısına 1 gün önce saygnız vardı şimdi saygınız yok atıp tutuyorsunuz. Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Asıl Fenerbahçe bu davada aklanırsa bakın o zaman kaçacak delik arayacaksınız geçmişte olduğu gibi... UEFA'nın kararını beklemek nasıl bir eziyetmiş bundan sonra görün bakalım ezikler... 12 29 Yanıtla
    Gürhan TUNALI: Benim yorumuma olumsuz oy kullananlar; Balyoz ve Ergenekon davalarında yeniden yargılamaya alkış tutarsınız, aynı düzmece mahkeme ile sözde şike davasına karşı çıkarsınız. Niyetiniz apaçık ortada bir de utanmadan yorumlar da bulunursunuz.. Korkunun ecele faydası yok beyler:)) 0 0
  • YUSUF: GEREK YOK AVUKATA BAŞBAKAN YAPSIN NASIL OLSA FENERLİDİR YA. ODA FENER GİBİ ÇALDI VE İNKAR EDİYOR. 15 3 Yanıtla
    hasan gundogdu: o fenerliyken ceza aldı fener.hırsızlar balık gotursun.hırsızlar sahadan kacsın.ne guzel dunya 0 0
  • SİBEL TIRNOVA: ŞİMDİ BENİM ANLAYAMADIĞIM BİR ŞEY VAR F.B SUÇSUZSA ESKİŞEHİR VE SİVAS KİM LE ŞİKE YAPTI?UEFA DAN ÇIKARILDI??ORTALIK KARIŞACAK...İÇERİDEKİ HAKSIZ YERE YATANLARA IŞIK OLACAKTIR YAKINDA HAPİSLER BOŞALIR..BENCE GEREKSİZDE ZATEN HAPİS DİYE BİR KURUM KALMASIN..HANGİ SUÇLU YAKALANDI DA HAPİSTE YATIYOR???BOŞUNA GİDER VAR ORTADA...yada kapısına ZENGİNLER ASLA HAPİS YATAMAZ yazdırılsın... 14 2 Yanıtla
  • nadir: hahahahahahaha utanmazlar uefa yı tayyibinbahçesimi sanıyonuz size hertürlü desteği verecek eğer tayyip istemeseydi ne tekrar yargılama çıkardı ne de size o hakkı verirlerdi siz uefa yı tayyip le karıştırmayın yüzsüzler 0 2 Yanıtla
  • oğlum bak git: tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin :) 0 0 Yanıtla

Advertisement