Yıldırım: Sivas Maçını Kazanmak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Yıldırım: Sivas Maçını Kazanmak İstiyoruz

Yıldırım: Sivas Maçını Kazanmak İstiyoruz

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, bu hafta deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçının çok zor geçeceğini söyledi.

28.03.2013 15:06  Güncelleme: 09:04

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, bu hafta deplasmandaki Sivasspor maçının çok zor geçeceğini vurgulayarak, "Bu maçı mutlaka kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Orduspor'un milli maçlar nedeniyle verilen arayı çok iyi bir şekilde değerlendirdiğini, Teknik direktör Hector Cuper gözetiminde Durugöl ve 19 Eylül Stadyumu'ndaki çalışmalarda futbolcuların oldukça neşeli ve moralli çalıştığını belirten Levent Yıldırım taraftara birlik beraberlik çağrısını da yeniledi.

FİNAL HAVASINDA GEÇECEK

Çok sayıda taraftarın Sivasspor maçına gitmek için hazırlık yaptığını kaydeden Yıldırım, "Buralara kolay gelinmediğinin tekrar bilinmesini istiyorum. Ligde çok çetin bir mücadele var. Puanlar bir birine çok yakın olduğu için her hafta sonuçlara göre durum değişiyor. Biz öncelikle Sivasspor maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz. Sivasspor maçı bizim için çok önemli, final havasında geçecek bir maç. Geçen hafta milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çalışarak değerlendirdik. Bu haftada yoğun bir çalışma içerisinde olduk. İnşallah bu çalışmanın karşılığını Sivasspor maçında 3 puanla alacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yıldırım: Sivas Maçını Kazanmak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement