Yıldızlar Voleybol İl Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Yıldızlar Voleybol İl Şampiyonası Sona Erdi

Yıldızlar Voleybol İl Şampiyonası Sona Erdi

Malatya Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Düzenlenen Yıldızlar Voleybol İl Şampiyonası Sona Erdi.

05.03.2011 10:43

Malatya Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Yıldızlar Voleybol İl Şampiyonası sona erdi.

Türkiyemspor'un salonunda oynanan karşılaşmalarda, erkeklerde 3 grupta 10 ilköğretim okulu, kızlarda ise 4 grupta 16 ilköğretim okulu takımı mücadele etti.

Karşılaşmalar sonunda kızlarda TOKİ İlköğretim Okulu birinci, Mehmet Topsakal İlköğretim Okulu ikinci, Alpaslan İlköğretim Okulu üçüncü, 2. Hasan Varol İlköğretim Okulu dördüncü oldu.

Erkeklerde ise Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu birincilik, Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu ikincilik, Karakavak İlköğretim Okulu üçüncülük, Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu dördüncülük elde etti.

Karşılaşmaların ardından dereceye giren okullara kupa ve belge verildi. Okullar belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'nın elinden aldı.

Birinci olan okullar 21-25 Mart tarihlari arasında Sivas'ta yapılacak olan grup maçlarında Malatya'yı temsil edecek.

Karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

"Kızlar:

TOKİ İlköğretim Okulu: 3 - Mehmet Topsakal İlköğretim Okulu: 1

Alpaslan ilköğretim Okulu: 3 - 2. Hasan Varol İlköğretim Okulu: 0

Erkekler:

Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu: 3 - Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu: 0

Karakavak İlköğretim Okulu: 3 - Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlköğretim Okulu: 0"

Erkeklerde il birincisi olan Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu beden eğitimi öğretmeni Mesut Selçuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, mutlu olduklarını dile getirerek, öğrencilerini kutladı.

Şelçuk, "Okulumuzda iyi bir voleybol altyapısı var. Bu çocukları Malatya voleyboluna kazandırmak için çok çalıştık. Eğitim durumları ve sporculukları birleşince daha da başarılı olacaklarına inanıyorum. Tüm aile bireylerine sesleniyorum. Çocuklarımızın sosyal aktivitelerine destek olmalarını temenni ediyorum."

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yıldızlar Voleybol İl Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement