Zekeriya Alp Disipline Sevk Edilebilir - Son Dakika
Spor

Zekeriya Alp Disipline Sevk Edilebilir

Zekeriya Alp Disipline Sevk Edilebilir

Kasımpaşa maçında yaşananlardan sonra Futbol Federasyonu ve MHK’yi topa tutan ve kural hatası yapıldığı gerekçesiyle “tekrar” isteyen Beşiktaş yönetimi, tepkisini daha da ileriye götürmeyi planlıyor.

21.12.2013 15:55

Beşiktaş yönetiminin hafta başında yapılan toplantısında yöneticiler, başkan Fikret Orman'dan maçın yeniden oynanmaması halinde Beşiktaş'ın eski oyuncularından kongre üyesi olan Zekeriya Alp'in üyelikten ihraç ve uyarı istemiyle disipline sevk edilmesini istedi.

Sakatlık bahane mi?

Başkan Orman'ın yöneticilere yaptığı konuşmada: "Şu an hepimiz sinirliyiz. Bu sinirle fevri hareket edip ani bir karar almayalım. Sakin kafa ile düşünelim. Bu olabilir ama önümüzü görmek lazım. Bu konuyu sonra konuşuruz. Ancak ben her zaman Beşiktaş'ta emeği geçen insanların bu şekilde cezalandırılmasına sıcak bakmam. Ama hakkımızda çıkacak karara göre bunu o zaman gündeme getirebiliriz" dediği öğrenildi.

Toplantıda bazı üyelerin Alp'e olduğu gibi TFF Başkanı Demirören için de aynı yolun izlenmesi gerektiğini söyledikleri belirtildi.

İşte tüzükteki o maddeler

Disiplin cezası uygulanmasını gerektiren tutum ve davranışlar...

Madde 47. Disiplin cezası uygulanmasını gerektiren tutum ve davranışlar şunlardır:

a. Üyelik onuru ile bağdaşmayan hareketlerde bulunmak, yetkisi olmadığı halde kulüp adına demeç vermek ve yayın yapmak.

i. Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri hariç, spor müsabakaları sırasında kulübün ceza almasına neden olan, yasalara aykırı eylem ve davranışlarda bulunmak.

Kartal Yiğit

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Zekeriya Alp Disipline Sevk Edilebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement