Zumdıck: ''Kayserispor'dan En Az 1 Puan Alacağız'' - Son Dakika
Spor

Zumdıck: ''Kayserispor'dan En Az 1 Puan Alacağız''

Zumdıck: \'\'Kayserispor\'dan En Az 1 Puan Alacağız\'\'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Zumdıck: 'Kayserispor'dan En Az 1 Puan Alacağız'

04.11.2010 17:38

GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ZUMDICK: 'KAYSERİSPOR'DAN EN AZ 1 PUAN ALACAĞIZ'

Manisaspor galibiyetinin ardından morallerin üst seviyede olduğu Gençlerbirliği'nde Teknik Direktörü Ralf Zumdick, Kayserispor karşısında da sahadan en az 1 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen haftalık basın toplantısında takıma yönelik açıklamalarda bulunan Ralf Zumdick, 'Kayserispor karşısında zorlu bir maça çıkacağız. Kayserispor iyi bir takım. Zor bir deplasman olacak, ancak iyi hazırlandık. Manisaspor galibiyetinin motivasyonu devam ediyor. Futbolcularımıza güveniyoruz ve bu karşılaşmada en az 1 puan hedefliyoruz' diye konuştu.

Takımdan ayrılan eski teknik direktör Thomas Doll'un ardından takımda yaşanan değişikliğe değinen Zumdick, 'Doll dönemi artık geride kaldı. Benimle yeni bir dönem başladı. Henüz 1 galibiyet aldık. Doll'un yardımcısıyken de taktik konularda etkim vardı. Şimdi detaylarla ilgileniyorum. Futbolcularım antrenmanlarda ofansif daha iyi oynayacaklarını gösterdiler. Ben de bu yönde çalıştırdım. Futbolcularımın öz güveni yerine geldi' ifadesini kullandı.

İsveçli oyuncu Harbuzi'nin sakatlığının hatırlatılması üzerine ise Zumdick, 'Harbuzi sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. Biz planlarımızı günlük ve haftalık olarak yapıyoruz. Oktay ve Soner de yaratıcı özellikleri olan futbolcular. Onlardan birisine şans verebilirim. Onlara güveniyorum' şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Ralf Zumdıck açıklamalar

Basın toplantısından detaylar

Haber: Ercan ATA - Kamera: Uğur AKTEMUR/ ANKARA DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Zumdıck: ''Kayserispor'dan En Az 1 Puan Alacağız'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement