Çin'den 5000 Mah'lık Yeni Canavar! - Son Dakika
Teknoloji

Çin'den 5000 Mah'lık Yeni Canavar!

Çin\'den 5000 Mah\'lık Yeni Canavar!

Yüksek mAh değerine sahip gizemli telefon gün ışığına çıktı.

01.06.2014 22:32
Hasan Uğur Nayır - -

Eton Raytheon ilginç telefonlardan biri. Zira hakkındaki dedikodular Çin'i de aşmış, diğer ülkelerde konuşulur hale gelmişti. 5000 mAh'lık bataryası ve arka panelinin dokunmatik olması bir hayli dikkat çekti. Sonunda telefon promo videosuyla birlikte kendini tamamen ortaya çıkardı.


Cihazdaki 5000 mAh'lık batarya uzun kullanım süresi sağlıyor. 720 saat bekleme ve 600 dakika konuşma süresi var. Bataryayı es geçip diğer özelliklere bakarsak fena değil, hem de hiç fena değil. Telefona gücünü 8 çekirdekli 1.7 GHz'lik MT6592 işlemcisi veriyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı var. Ekranı 5.7 inç Full HD. Ön kamerası 5 MP, ana kamera ise 13 MP. Bu canavarın fiyatı ise şimdilik belli değil.



Açıkçası Çinliler son dönemlerde mobil dünyaya damga vuruyor. Yeni yeni çözümler sunan Çinli üreticilerde 5000 mAh'lık pilli telefon sadece Eton Raytheon değil. THL 5000 de bu akımın öncülerinden biri. Bakalım bilinen üreticiler pil konusunda ne gibi esneklik ve çözümler sunacaklar? Merakla beklemedeyim. Bu arada telefonun promo videosuna ulaşmak isteyenler buraya tıklayabilir.


Batarya konusundaki yorumlarınız nedir? Sizce bilinen üreticiler daha iyisini yapabilir mi? Telefonunuzun pilinden memnun musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Çin'den 5000 Mah'lık Yeni Canavar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement