FIFA 16'dan Mobil Konsol Kullanıcılarına Kötü Haber - Son Dakika
Teknoloji

FIFA 16'dan Mobil Konsol Kullanıcılarına Kötü Haber

FIFA 16\'dan Mobil Konsol Kullanıcılarına Kötü Haber

Akıllı tabletler ve telefonlar için ışık var, ama mobil konsollar için maalesef.

02.06.2015 11:17
Mahmut Saral - -

EA Sports'un futbol oyunu FIFA 16, bu yıl özellikle kadın milli futbol takımlarının varlığıyla dikkat çekecek. Bir süre önce gelen video ve bilgiler neticesinde oyunda 12 kadın milli futbol takımının olacağını ve bu takımların birbirleriyle mücadele edeceklerini öğrenmiştik. Video ve detaylar için buraya bakabilirsiniz.


PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox ONE platformları için hazırlanan yapım, 25 Eylül itibarıyla raflarda yerini alacak. Peki bu oyunu farklı platformlarda da görebilir miyiz, mesela taşınabilir Nintendo ve Sony konsollarında? Gelen bilgilere bakılırsa bunun cevabı "Hayır" ne yazık ki.


EA Games'ten bir temsilcinin Pocketgamer sitesine verdiği bilgilere göre FIFA 16'yı Sony PS Vita ve Nintendo 3DS gibi mobil konsollarda göremeyeceğiz. Geçtiğimiz yıl çıkan FIFA 15'i bu platformlarda görmüştük, ama görünüşe göre EA bu platformlardan pek memnun kalmamış.


Son olarak, FIFA 16'ın akıllı tablet ve telefonlara gelip gelmeyeceği henüz belli değil, ama her gün milyonlarca kişinin akıllı cihazlarında oyun oynadığını göz önüne alırsak FIFA 16'nın akıllı cihazlara gelmesi pek zor olmayacaktır.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji FIFA 16'dan Mobil Konsol Kullanıcılarına Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement