Huawei Honor V8 Leica Kamerayla Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Huawei Honor V8 Leica Kamerayla Geliyor!

Huawei Honor V8 Leica Kamerayla Geliyor!

Huawei Honor V8'in daha önce ortaya çıkan özelliklerinde Kirin işlemci yerine Snapdragon'a yönelineceği ve çift arka kamerada Leica lensleri kullanılmayacağı söylenmişti.

22.04.2016 12:32

Huawei Honor V8'in daha önce ortaya çıkan özelliklerinde Kirin işlemci yerine Snapdragon'a yönelineceği ve çift arka kamerada Leica lensleri kullanılmayacağı söylenmişti. Ancak ortaya çıkan bazı haberlere göre durum hiçte öyle değil.

Huawei, amiral gemisini piyasaya sunduktan sonra orta segmente yönelerek Honor V8 üzerinde çalışmalarını sürdürürken, cihazın özellikleri ve fiyatı hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Özelliklere bakacak olursak cihaz orta segmenti domine edeceğe benziyor. Daha önce Snapdragon 650 ile geleceği söylenen Huawei Honor V8, Mate 8'de kullanılan Kirin 950 işlemciyi barındıracak. Grafik birimi olarak ise Mali-T880 tercih edilmiş.

Kamera konusunda ise arkada çift kamera kullanılacağı daha önceden belirlenmişti. Bunun dışında gelen yeni habere göre bu kameralar da, P9 ve P9 Plus'ta kulanılan Leica imzalı 12 MP'lik kameralar olacak. Önde ise yine 8 MP'lik kamera tercih edilmiş. Cihazın diğer donanım özelliklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz:

4 GB Ram

32 GB dahili depolama alanı

İkinci SIM yuvasını microSD kart yuvası olarak kullanabilme

3000 mAh batarya

USB Type-C girişi

Parmak izi sensörü

10 Mayıs tarihinde tanıtılacağı söylenen cihaz, 310 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Utku Can Barut

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Huawei Honor V8 Leica Kamerayla Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement