Johnny Depp'in Yeni Filmi Black Mass - Son Dakika
Teknoloji

Johnny Depp'in Yeni Filmi Black Mass

Johnny Depp\'in Yeni Filmi Black Mass

Johnny Depp'in başrolünü oynadığı Black Mass filminin ilk fragmanı yayınlandı.

27.04.2015 13:16

Johnny Depp'in başrolünü oynadığı Black Mass filminin ilk fragmanı yayınlandı. Depp, filmde gangster Whitey Bulger'ı canlandıracak.

4 Oscar ödülü sahibi The Departed/Köstebek filminde de karşımıza çıkan Whitey Bulger, ünlü Oscar'lı oyuncu Jack Nicholson tarafından canlandırılmıştı. Şu sıralar Karayip Korsanları filminin çekimlerini sürdüren Johnny Depp'in filmle ilgili ilk fotoğrafı geçtiğimiz günlerde servis edilmişti. Yayınlanan fragman ile sinemaseverleri meraklandıran film, aynı zamanda güçlü kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Whitey Bulger, kardeşi eyalet senatörünün gücüyle Güney Boston'da terör estirir. Ona dokunmaya çalışan herkesi acımasızca katleden Bulger, kendini temize çıkarmak için bir mafya ailesine karşı muhbir olmayı kabul eder. Gerçek olaylardan aktarılan filmde Whitey Bulger'ı Johny Depp canlandırırken, abisi rolünde ise Sherlock dizisiyle ünlenen Benedict Cumberbatch rol alıyor. Joel Edgerton, Sienna Miller, Juno Temple, Dakota Johnson, Peter Sarsgaard ve Kevin Bacon ise filmde yer alan diğer önemli isimler.

Film, Türkiye'de 25 Eylül 2015 tarihininde vizyona girecek.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Johnny Depp'in Yeni Filmi Black Mass - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement