OKI’nin Yeni Ürünü Yüksek Hız, Yüksek Kapasitede Renkli Baskı Sağlıyor. - Son Dakika
Teknoloji

OKI’nin Yeni Ürünü Yüksek Hız, Yüksek Kapasitede Renkli Baskı Sağlıyor.

OKI’nin Yeni Ürünü Yüksek Hız, Yüksek Kapasitede Renkli Baskı Sağlıyor.

Yeni C9655; Genel Ofis İçi Kullanımı ve Ofis İçi Yaratıcı Grafik Çalışma Taleplerini, Çevreye Duyarlı Performansı İle Birlikte Karşılıyor.

08.03.2011 14:31  Güncelleme: 14:32

OKI Printing Solutions, farklı iş alanlarının ihtiyaç duyduğu, A3/A4 renkli yazıcı Yeni C9655'I üretti. Ödüllü C9650'nin yerine geliştirilen C9655, çok yönlü ve maliyet etkinliğini üst düzeye çıkartan yapısı ile dikkat çekiyor.

Yeni C9655, yoğun ofislerin farklı baskı taleplerini karşılayabillecek, yaratıcı grafik çalışmaları yapanların ihtiyaç duyduğu özellikleri taşıyan, sayfa başına rekabetçi maliyet sağlayan esneklik ve güce sahip bulunuyor.

OKI Printing Solutions Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Bensi Nazra, "C9655, ofis ortamında profesyonel A3/A4 renkli ve siyah-beyaz baskı olanağı sağlıyor. Böylece kurum dışına (outsource) verilen baskı işlerinin yarattığı yüksek maliyet aşağıya çekiliyor" dedi.

C9655 kullanım kolaylığı düşünülerek üretildi. Gösterge paneli, rahatlıkla okunabilecek LCD ekrana sahip olan C9655'de baskı süreçleri kolaylıkla izleniyor.

Tek geçişli dijital LED baskı teknolojisi ile ayrı ayrı konumlandırılmış yüksek kapasiteli toner ve drum hem uzun süre kullanılabiliyor ve gerektiğinde kolaylıkla değişitirilebiliyor.

Hızlı, esnek, güvenli baskı

C9655 A4 broşürden afişe, ağır kapaklardan, çalışma ve muhasebe tablolarına kadar çok geniş bir aralıkta profesyonel baskı kalitesine sahip dokümanları son derece hızlı ve dubleks (çift taraflı) baskı ile basıyor.

C9655 aynı zamanda: özel renk eşleşmesi sağlayan 'İleri Renk Yönetimi' (Graphic Pro Color management) ile yüksek kalitede renk sonuçları; ' Yüksek tanımlı toner' ile; derin renkler, ince detaylar ve yüksek parlaklık hissi veren baskı sonuçları sağlıyor.

Güvenli silme (Secure Erase), Veri şifreleme ve Şifre koruma gibi güvenlik önlemleri, yetkili olmayan kişilerin verilere erişiminin engellenmesine yardımcı olur. Yazıcı ile gelen yönetim yazılımları, network'teki yazıcı filosunun gerçek zamanlı yönetimini , maliyet ve kullanımının izlenmesini sağlar.

Çevreye ilişkin kazançlar

Yeni tasarım, enerji etkinliği sağlayan yapısı ile Energy Star logosuna sahip bulunuyor.C9655 günlük çalışması sırasında daha az enerji harcıyor ve kullanılmadığı zamanlarda otomatik olarak güç tasarrufu moduna geçiyor.

OKI'nin ürünlerine duyduğu güveni gösteren 3 yıl garanti avantajı, kullanıcıların yazıcılarını düşünmeden asıl işlerine odaklanmalarını sağlıyor.

C9655'in, OKI'nin yüksek hızda çalışan A3/A4 yazıcıları serisine yeni bir katkı olduğunu belirten Nazra, "C9655, çok sayıda, yüksek kalitede renkli baskı yapabilme yeteneği ile; baskı performansı, esneklik, güvenirlik ve rekabetçi baskı maliyetleri arayan işletmeler için en uygun ürün olduğunu gösteriyor" dedi.

C9655 hakkında:

Ürün özellikleri:

A4 baskı hızları: Dakikada 36 sayfa (Renkli), 40 sayfa (Siyah-Beyaz))

A3 baskı hızları: Dakikada 19 sayfa (Renkli), 21 sayfa (Siyah- Beyaz)

İlk baskı hızı: 10.5 saniye (Renkli), 9 saniye (Siyah-Beyaz)

İşlemci hızı: 800MHz

Hafıza (Sağlanan/maksimum): 512/1GB

Kağıt kapasitesi: 530 (Ana tepsi) + 230: 2880 (Maksimum)

Maksimum kağıt ağırlığı: 300gr/m

Maksimum kağıt boyutu: A3, banner

Dubleks: Opsiyonel

Çözünürlük: 1200 x 600dpi, ProQ2400

Toner ömrü: 22,000 sayfa

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji OKI’nin Yeni Ürünü Yüksek Hız, Yüksek Kapasitede Renkli Baskı Sağlıyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement