Teknoloji Ürünleri www.grupfoni.com'da! - Son Dakika
Teknoloji

Teknoloji Ürünleri www.grupfoni.com'da!

Teknoloji Ürünleri www.grupfoni.com\'da!

Türkiye'nin lider grup satın alma sitesi grupfoni, tüketici elektroniği ürünlerine %45'e varan indirimlerle yer vermeye başladı.

18.08.2011 12:56  Güncelleme: 13:53

Küçük ev aletlerinden telekom ürünlerine kadar geniş bir yelpazede teknoloji ürünlerine yer vermeyi planlayan grupfoni, üyelerine piyasadaki en son teknolojiye ait ürünleri en avantajlı fiyatlarla sunmayı amaçlıyor.

Türkiye'nin lider grup satın alma sitesi grupfoni, küçük ev aletleri, telekom ürünleri ve tüketici elektroniği ürünlerine yer vermeye başladı. grupfoni'nin sunduğu teknoloji ürünlerine ait fırsatlar sayesinde grupfoni üyeleri en güncel teknoloji ürünlerini avantajlı fiyatlarla sahip olma fırsatı bulacak.

Konuyla ilgili olarak grupfoni Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Burak Hatipoğlu şunları söyledi: "Tüketici teknolojisi ürünleri pazarı %25 büyümeyle Türkiye'de en hızlı büyüyen 3. pazar konumunda. Tüketicilerin bu pazara gösterdiği yoğun ilgi bizi heyecanlandırdı ve üyelerimize en son teknolojiyi yansıtan ürünleri en avantajlı fiyatlarla sunmak için yola çıktık."

16 ilde faaliyet gösteren grupfoni, yeme-içme, güzellik, kültür-sanat, spor ve eğitim gibi farklı kategoride sunduğu fırsatlarla üyelerinin yaşadıkları şehrin uygun fiyatlara tadını çıkarmalarını sağlıyor. Yaşadığınız şehrin tadını çıkarmak ve teknoloji ürünlerine en avantajlı fiyatlarla sahip olmak için www.grupfoni.com'u izlemeye devam edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Teknoloji Ürünleri www.grupfoni.com'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement