Terminator 5'te Sarah Connor'u Khaleesi Oynayacak - Son Dakika
Teknoloji

Terminator 5'te Sarah Connor'u Khaleesi Oynayacak

Terminator 5\'te Sarah Connor\'u Khaleesi Oynayacak

2015 yılında çıkacak olan Terminator 5'te oynayacak isimler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

08.11.2013 00:00

Emre Çetinkaya - - Arnold Schwarzenegger'in başrolde olacağı kesin olan yeni Terminator filmi hakkında yeni bilgiler geldi. Daha önce Paramount'tan yapılan açıklamayla üç tane yeni Terminator filminin çekileceğini öğrenmiştik. Şimdi ise bunlardan ilkinde oynayacak oyunculara dair haberler geldi.

Yönetmeninin Alan Taylor olması beklenen yeni Terminator filminde Sarah Connor ile oğlu John Connor'ı canlandırması beklenen isimler bugün ortaya çıktı. Belirtilene göre Terminator 5'te Sarah Conor'ı canlandıracak olan isim bir çoğumuzun yakından tanıtığı, dünyaca ünlü TV dizisi Game of Thrones'ta Khaleesi rolünü canlandıran Emilia Clarke.

Bunun dışında önceden de söylediğimiz gibi filmden bir başka başrol olan Sarah Connor'un oğlu John Connor'u canlandıracak ismin ise Tron Legacy'den tanıdığımız Garrett Hedlund olması bekleniyor.

Ancak bu isimlere henüz resmi olarak açıklanmadığı için kesin gözüyle bakamıyoruz. Öte yandan bu isimlerin dışında Sarah Connor rolü için Margot Robbie ve Brie Larson isimleri geçerken, John Connor rolü için ise Boyd Holbrook ismi geçiyor.

1 Temmuz 2015'te vizyondaki yerini almasını beklediğimiz Terminator 5'te Arnold Schwarzenegger'in olmasına kesin gözüyle bakılırken yönetmenlik koltuğunda ise çok büyük bir ihtimalle Alan Taylor olacak.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Terminator 5'te Sarah Connor'u Khaleesi Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement