Tesla Model 3'ün Farklı Versiyonları da Olacak - Son Dakika
Teknoloji

Tesla Model 3'ün Farklı Versiyonları da Olacak

Tesla Model 3\'ün Farklı Versiyonları da Olacak

JB Straubel, Washington’da düzenlenen bir konferansta elektrikli otomobilin sedan ve crossover varyantları olacağını açıkladı.

16.06.2015 13:47
Furkan Yaldız - -

Yüksek performanslı elektrikli araçlar üretmeyi hedefleyen Tesla Motors, bir süredir Model 3 adlı otomobil üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar Tesla Motors'un kurucusu Elon Musk, söz konusu aracın 35.000 dolar fiyatında olacağını ve 322 kilometrelik bir menzile sahip olduğunu açıklamıştı. Bu sefer ise Tesla'nın teknoloji şefi JB Straubel konuya dair bazı açıklamalarda bulundu.


Tesla Motors Baş Teknik Sorumlusu JB Straubel, Washington'da düzenlenen bir konferansta elektrikli otomobilin sedan ve crossover varyantları ile birlikte geleceğini açıkladı. Böylece Model 3'ün farklı versiyonlarının olacağı da resmi olarak duyuruldu. Ayrıca şirket, 2020 yılına kadar senede 500.000 adet araç satmayı planlıyor. Lithium-ion batarya ile gelen Model 3 hakkında daha fazla bir bilgi bulunmuyor.


Öte yandan Tesla'nın önceliği Model X olarak adlandırılan crossover versiyonuna vereceği belirtiliyor. Zaten bu yıl tanıtılacak olan aracın lansman tarihi ertelenmişti. Bu yüzden aracın yıl sonuna doğru görücüye çıkması bekleniyor.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Tesla Model 3'ün Farklı Versiyonları da Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement