Yeni Xbox'ın İsmi Xbox Gold Olabilir Mi? - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Xbox'ın İsmi Xbox Gold Olabilir Mi?

Yeni Xbox\'ın İsmi Xbox Gold Olabilir Mi?

Microsoft, yeni konsol öncesi harıl harıl çalışıyor.

27.02.2013 13:00

Mahmut Saral - - Microsoft'tan yeni domain hamleleri geldi. Firma XboxGold.com, XboxGold.biz, XboxGold.com.co, XboxGold.us, XboxGold.at, XboxGold.ch, XboxGold.jp, XboxGold.mx, XboxGold.ru, XboxGold.tw ve XboxGold.fr adreslerini satın almış. Bu da akıllara direkt olarak yeni konsola yönelik bir çalışma olduğunu getiriyor.

Baktığımızda, Xbox Gold ismi, bir konsol ismi olabilir, ancak ilk etapta Xbox Live'ın Gold üyelik sistemini de çağrıştırmıyor değil. Şimdilik Microsoft'tan bir açıklama gelmedi, ancak daha önce yaptığımız bir haberde, firmanın 26 Nisan itibarıyla yeni konsolunu ilk kez görücüye çıkarabileceğini bildirmiştik. İsminden görüntüsüne, özelliklerinden oyunlarına kadar her şey bu tarihte ortaya çıkabilir.

Sıradaki Xbox'un kod adı Durango olarak geçiyor. Halk arasında ise sıradaki konsola, daha çok "Xbox 720" deniyor. Neler olur biter, bunu hep birlikte göreceğiz. Ancak yeni konsolda Blu-Ray oynatıcı, devamlı Internet bağlantısı ve entegre Kinect 2 teknolojisi gibi özelliklerin olacağı söyleniyor.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Xbox'ın İsmi Xbox Gold Olabilir Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement