Bilecik'in İlçelerinde Çelenk Sunma Törenleri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bilecik'in İlçelerinde Çelenk Sunma Törenleri Düzenlendi

Bilecik\'in İlçelerinde Çelenk Sunma Törenleri Düzenlendi

Bilecik'in Bozüyük, Pazaryeri, Gölpazarı, Söğüt ve Osmaneli ilçelerinde, çelenk sunma törenleri düzenlendi.

19.05.2014 14:15  Güncelleme: 14:28

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bozüyük, Pazaryeri, Gölpazarı, Söğüt ve Osmaneli ilçelerinde çelenk sunma törenleri düzenlendi.

Bozüyük Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, İlçe Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Dübek'in anıta çelenk bıraktığı tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Öte yandan, Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri anıta karanfil bırakarak, saygı duruşunda bulundu.

-Pazaryeri

Pazaryeri ilçesinde yapılan törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İslam Özkul tarafından anıta çelenk bırakıldı.

İl Genel Meclisi üyeleri Mahir Küçük ve Haluk Filizli, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmenler ile öğrencilerin katıldığı törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmeni Kemal Kutluer, törende yaptığı konuşmada, "Bugün 19 Mayıs. Düşünceden uygulamaya geçişin hareket noktası. Mustafa Kemal'in, Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 95'inci yıl dönümü" dedi.

-Gölpazarı

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ulaş Aydemir, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Mustafa Vahit Arslan ve Handan İhtiyar, İl Genel Meclisi Üyesi Turgay Yılmaz ve okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Aydemir'in anıta çelenk sunduğu tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

-Söğüt

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen törene, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mahmut Ekinci, kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Tören, Ekinci'nin anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

-Osmaneli

Hükümet Konağı önünde yapılan törene, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Garnizon Komutanı Merdan Akbulut, Belediye Başkanı Münür Şahin, kurum müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Şener Öner, anıta çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Öner, törende yaptığı konuşmada, 19 Mayıs'ın, sadece Türk Milli Kurtuluş Hareketi'nin başlangıcı olmadığını, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle yerini almasının adı olduğunu ifade etti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'in İlçelerinde Çelenk Sunma Törenleri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement